Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz runner 125 #6365 üzenetére

    így van, ez nem szabálysértési hanem közigazgatási eljárás, az üzembentartó fizet ha nem tudja hitelt érdemlően igazolni, hogy más vezette a járművet, vagy ellopták.

    szopó. mondjuk a 100k nevetséges, a tízest szó nélkül befizetném mert nem vagyok makulátlan, de aki kitalálta ezeket a büntetési tételeket, annak az anyját basznám halálra egy nyomatékkulccsal, ez itt egy havi fizetés, nem európában vagyunk hanem a balkánon..
    ezek után gondolkodom rajta, hogy eltakarom a motoromon a rendszámot vagy felhajtom, ahogy sokan mások, nehogy már engem találjanak meg ezek az ingyenélők...

    szerk: hozzáteszem, nem idegelem fel magam a témán, már tavaly eldöntöttem hogy oldom meg az első ilyen affért, van forrásom rá. a szomorú inkább az, hogy ez csak erősíti bennem a vágyat, hogy elhúzzak ebből az országból nyugatra, ahol ugyanennyire büntetnek, de mellé adnak 10x annyi fizetést, mint amit itt meg tudok keresni, és hagyják élni az embert nyugodtan, nem csak a lehúzás meg a sanyargatás..
    távol álljon tőlem a politizálás, de ami itt az elmúlt 10 évben megy, az nevetséges, nem biztos hogy én meg akarom várni amíg megváltozik minden és kolbászból lesz a kerítés, ha egyáltalán jó irányba mennénk ez minimum 20 év.. és látva hogy a rendszerváltás óta alig változott valami, nem hiszem azért akarnék itt gürcölni, hogy öreg koromra a 14 Ft-os csekkdíjon kelljen izgulnom, ahogy szerencsétlen nyugdíjasoknak...

    mégis felbasztam magam, de nem a 100k zavar.. minden zavar, ami ebben az országban folyik... :\

    [ Szerkesztve ]

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák