Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    válasz Geresics #68015 üzenetére

    Nem, az enyém is M-es, de ezt direkt nem irtam, mert kicsit nagyobb mint más márkából az M-es, ugyanis általában az 57-58cm körüli szokott lenni, és ez inkább 58-59-es fejre való.. De ha már próbáltál M-eset ebből akkor sajnos ez se lesz jó rád, jó nagy fejed lehet, mert nekem pont jó de az enyém se kicsi.. :)

    Mondjuk igaz, ez a videó nem egy komolyabb terep, de sztem is inkább az a kérdés, hogy közúton mennyire lehet majd használni, mert ránézésre is jó lesz terepezésre, a gyártói oldalon meg Homokra és Offroad Versenyzésre is használható guminak írják! :Y Na én azért nem fogom túl keményen tolni vele, de volt egy lehetőségem kipróbálni, feltettem őket, aztán ha elkoptak még mehet vissza a Tourance, abban is van még vagy legalább 5-6000km-nyi futófelület..

    Amúgy kiváncsi lennék, hogy pl. egy kakucsringen hogy viselkedne ez a gumi. Nagyon nem oda való tudom, de pl. KTM napon is próbálgattuk anno a terepgépeket ott hasonló gumikkal, és egész jól lehetett velük menni pályán is, nem melegedtek el vagy ilyesmi, döntögetni is lehetett egész jókat.

Új hozzászólás Aktív témák