Új hozzászólás Aktív témák

  • polimorf

    tag

    válasz V.Stryker #75402 üzenetére

    Megpróbálom nagyvonalakban összefoglalni az idei szezont a számomra új st1100-al.
    Idén nagyon nagy távokat nem mentem kb.12000km az összes. Ebben volt egy 4 napos Erdély, egy 2 napos Cseh ország. A többi rövidebb távok itt a környéken Osztrák, Magyar és persze Szloták utacskák.
    Pár szó a motorról: Jól mondják a leirásokban ez egy "jóindulatú úthenger" Ez alatt a 12000km alatt nem tudok beszámolni hibáról problémáról. Hosszabb rövidebb állás után is szivató és pöcc röff. Semmi nyafogás kinlódás Szinte már picit unalmas is, főleg a mosógéphez hasonlitható hangja. 5.ben 50-től 180km/h-ig simán megy 160-nál még olyan erő van benne, hogy szinte ijesztő 180 egy kellemes utazó számára, még messze nem a vége csak én nem húztam tovább.(Végre nem én vagyok a kézifék a csapatban.) A v4 nagyon simán jár mindenféle rezgés remegésmentesen. (Az előző v2 után ez nagyon tetszik) Szivesen mondanék negativ dolgokat is de a hátsó rugóstag elgyengülésén kivűl mást nem tudok mondani. A rugóstag elgyengülésén nem lepődtem meg nagyon hisz mégiscsak 20 éves a masina.
    Úgy gondolom, hogy a súlyát is kezdem megszokni (közel 350kg), Az elindulásnál és megállásnál kér picivel több odafigyelést, de amint elindúl minden súlyát elveszti, hihetetlen könnyen vezethető. A súlypontja nagyon alacsonyan van az ülés alatt elhelyezett 28 literes tank miatt. (Sokkal könnyabb ezzel a bálnával motorozni mint a 100kg-al könnyebb Deauvillel volt)
    Ráadásul a fogyasztásával is meg vagyok elégedve a Deauvillnek 5l volt az átlaga, ennek 5-6 liter bár ez a szám normális motorozásra vonatkozik. (160 fölött akár a 8 litert is meg lehet etetni vele)
    Szóval egy percig sem bántam meg a motorcserét.! :N

    Jövőre már remélem több nagyobb hosszabb út is ősszejön. Tervek elképzelések vannak. Annyi varilással, hogy ezeket az utakat szeretném Bye Ferkóhoz hasonlóan videókkal dokumentálni (hátha lesz rá érdeklődés).

    Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!

Új hozzászólás Aktív témák