Új hozzászólás Aktív témák

  • dellfanboy

    őstag

    válasz Geresics #75421 üzenetére

    en par napja ugrottam fel a sportmotorra, ahol 3 topicba lattam az videodat belinkelve ugyanazzal a droid szoveggel.
    szerintem tultolod a marketinget, raadasul ha jol emlekszem meg a teszmotor.hu-n is megjelentetted magad...
    en elobb csinalnek minosegi kontentent(!) amit a motorosok a tartalma miatt osztanak meg egymas kozott, minthogy konyorogjek nekik, hogy nezzd meg a videomat, es iratkozz fel...
    menj el egy motoros talalkozora/klubba beszeld meg a szervezovel, hogy vetitsek le a videodat es nezd meg a reakciojukat. nemreg volt valami kalandmotorosok orszagos talalkozoja. ott voltal?

    es raadasul azt se ertem miert vagy ennyire irigy arra a ‘tejfölösszájú gyerek’-re. szerintem boven nincs 2x eves, es ha nem tunt volna fel a motovlog-ra fogekony magyar nepnek ezek szerint az o altal eloallitott kontent kell. megneztem par videojat de hamar rajottem nem az en vilagom. de szerencsere az a srac nem jar ide(+1-2 altalam latogatott Motoros! oldalra) es spammeli szet a topic-okat..
    elvan a YT-n a haverjaival es kesz. halistennek.

    a videvagasba meg nyugodtan olthetsz napokat is ha az alapok rosszak abbol nehez varat epiteni.
    raadasul nem is ertem ha vki eltolt 5 orat a vagassal akkor az a video mar jo??

    alazat, tapasztalat (!), nah ez bitangul hianyzik!

    raadasul evvel a bukosisak tesztel se latom mit akarsz
    az elmult x evben vettel 3+1 bukosisakat amibol x nem jott be mert probaltal skot lenni/ nem volt penzed? pontosan hany km-t is mentel veluk hoban, fagyban,esoben, napsutesben telen nyaron, hogy tudj roluk egy normalis tesztet kanyaritani? inkabb tunik termekbemutatonak, aminek valszeg az lesz a konkluzioja hogy a legujabb, legdragabb shark lesz a nyero. holott ha legeloszor beleinvesztalsz a bukoba, megsporolsz egy jo adag szivast. jah es teszt se kell!

    inkabb koltsd a lovet benzinre huzd a gazt, annal kevesebb jobb dolog van az eletbe! aztan majd ha bejartad a fel vilagot, hivjad magad motoros vandornak de szerintem meg a motorosvandortol . bar lehet velem van a baj mert a vandor szo hallatan elobb aszocciallok egy vilagot jart vandorra mint egy emberre aki videoit nagyreszt orszaghataron belul keszitette..

    azt is ertem hogy YT-vel szeretnel egy kis penzt keresni, de eleg nagy a verseny, es itt a tartalomnak kellene jonak lennie..

    eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei

Új hozzászólás Aktív témák