Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz Horvi #82923 üzenetére

    Én teli tankkal indultam Budapestről, végig M5-ön mentem a pályáig, és ott azért kajál a motorom, továbbá a délelőtti program kevésbé volt tempós, úgyhogy délután 2-3 körül kellett tankolnom. Utána amit beletoltam az már kibírta a délutáni tempósabb menetet illetve a hazautat is, kb a tank fele fogyott el amíg hazaértem.

    A pálya mellett 100 méterre van egy Dallas kút. Nagy választék nincs, van gázolaj meg sima 95-ös azt annyi, és kártyát nem fogadnak el, csak KP (2017-ben...).
    Én személy szerint mindig próbálok OMV-nél 95-ös maxxmotiont tankolni, vagy ha nincs OMV akkor a MOL-nak a 100-as Evo Neo benzinjét, de sajnos egyik sincs a közelben.

    Fingom sincs hogy a Dallas kút 95-ös benzine milyen minőség, én személy szerint talán egy kicsit "vallási" okokból is szoktam ragaszkodni az OMV drágább benzineihez és nem annyira örülök ha mást kell bele töltenem, de ezt érzéseken kívül nem tudom semmire, legfeljebb arra alapozni, hogy nekem a téli 5-6 hónap állás alatt sem romlik meg soha Maxxmotion. :D

    Illetve a benzinkút részéről elég nagy kihagyott ziccernek tűnik nekem az, hogy ott van mellettük egy versenypálya ahol minden nap motoroznak és autóznak, ennek ellenére nem árulnak 100as prémium üzemanyagot. Aztán fene tudja, lehet hogy az a 95-ös amit árulnak valami marha jó cucc, csak nincs ráírva semmi marketingszöveg ezért mi halandók nem tudunk róla :DDD :DDD

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák