Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz ath #89164 üzenetére

    De arra hogy figyelsz oda? Ahhoz, hogy ne tudd megmozditani a kormanyt a csapagy miatt, en nem is tudom minek kell tortennie. El se tudom kepzelni, hogy hogy tud befeszulni az egyaltalan. Fel tudnek sorolni tobb dolgot, ami joval nagyobb esellyel tortenik meg, ugyanugy nem tudsz ra figyelni, mert semmilyen elojele nincs, es halalos egy bizonyos sebessegnel, pl osszeakad a valtod es satuzik a hatso kereked, barmit csinalsz. Vagy elszall egy csapagy a valtoban.
    Nyakcsapagy ha szethullik, egyertelmu jelei vannak, nem azonnal verodik be,de hogy megszoruljon? Hogy tud megszorulni? (Csak kerdeseket teszek fel, mert elkepzelni sem tudom, hogy lehetne ilyen muszaki hibat produkalni egy nyakcsapaggyal) meg ellenallt a kormany, amikor a kamera megy jobbra-balra?ami a kormanyon van? Es nem beszital a nagy fektol, mert azonnali perec lenne elso fekkel a homokon... Nem ertem.

    Szoval akarmennyire probalunk felkeszulni ilyen szitukra, itt el kell fogadni, hogy vannak olyan muszaki hibak, amit nem tudsz kivedeni es mesz a levesbe.

    [ Szerkesztve ]

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák