Új hozzászólás Aktív témák

  • nyogo83

    senior tag

    válasz Geresics #94522 üzenetére

    Ez azert annyira nem relevans pelda, mivel a lezeres futomuallitasnal sokszor alapbol a szofver generalja a mert ertekekbol az "elotte-utana" dokumentaciot, szoval az annyira nem a futomuves erdeme.
    Kb mikor bevizsgalasra/tisztitasra beadsz egy injektort, gepbe berakjak es automatikusan kinyomtatja az elotte/utana mert ertekeket.

    Kicsit off: Arrol nem beszelve, hogy sokszor pont a lezeres futomu allitassal lehet a legnagyobbat bakizni, mert sok helyen egy gyengebb kepessegu csimpanz is megtudja csinalni amit a gep ir, viszont nagyban fugg attol is, hogy a szaki ismeri-e az adott futomutipus beallitasat es trukkjeit. Ebbol adodtak mar problemak, mikor gep szerint beallitotta viszont tovabbra is felrehuzott az auto - " Ez uram ilyen" pingvinezessel feladta.
    Vagy szinten a gep alapjan beallitotta az egyenesfutast, viszont a kormanykozep nem volt pozicioban elotte. A kormanyt akarta leszedni, hogy "egyenesbe" allitsa a futomuhoz.

    Szoval a fenti dolgokkal csak azt akartam szemlelteni, hogy hiaba kapok doksit rola hogy "Kedvesuram feszes ez, itt vannak a papirok", ha a vegeredmeny nem tukrozi.

    Ertem en hogy mit szeretnetek, de az ugyfel sokszor nemvaloszinu hogy megfizetne azt a plusz dokumentaciot/magyarazatot amit elvar olyan reszletesen.

    Vagy Taschnerhez kell vinni, o ingyen dokumental ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák