Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz seadrone #95915 üzenetére

    Nekem K5 van, 3 szezont letoltam vele. Mivel ez az első sisakom ezért nem tudom semmihez sem hasonlítani, de azért leírom hogy szerintem milyen, hátha segít neked:
    - az első hogy a Shox kurva sokat rátesz az AGV árakra, szinte sehol Európában nem kerül ennyibe az AGV. Az enyém 82 ezer volt + 5 ezer a szállítás, Olaszországból, olyan mintával amit itthon nem is árult a Shox.
    - a beépített napszemüveg jó hogy van, de lehetne jobb is, 1-2 óra használat után megfájdul tőle a fejem. Anélkül vagy rendes napszemüveget használva nincs ilyen bajom.
    - egyébként se a plexi se a beépített napszemüveg nem torzít, mindkettő optikailag korrekt
    - a szellőzése tényleg jó, még talán sok is. Az arc előtt lévőt ki se nyitom, mert túl nagy huzatot csinál, kiszárad tőle a szemem, és behozza a port is. Amik felül vannak azokból is főleg a középsőt szoktam csak használni, a két szélsőt csak a nyári kánikulában, lassabb menetnél, pl városban.
    - szerintem kényelmes, simán elvagyok benne egy napot, nem nyom sehol, mégis szorosan fog
    - a bélését kivenni és visszarakni relatíve egyszerű, elsőre nehezebb volt mert nem tudtam hogy hol vannak a patentok a héj alatt, másodjára már könnyen ment
    - a Shoxos eladó állította hogy ez egy csendes sisak és nem kell hozzá füldugó. Én nem tudom hogy mi számít csendesnek, de városon kívül meghülyülök benne a szélzajtól, szerintem ez nem csendes, persze biztos van ennél rosszabb is.
    - dupla D gyűrűs, nekem ez fontos szempont

    87 ezerért szerintem jó vétel volt, de 115-ért biztos nem vettem volna meg, annyiért már magasabb kategóriájú sisakot lehet venni. Egyébként jól néz ki, jók a funkciói, egyszerű kezelni menet közben is.

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák