Új hozzászólás Aktív témák
-
Invoker
tag
Nálam a ht-101-en egy db venti van (a gyári) ez fújja a ház hátulsó része felé a levegőt. Onna két 8 centis venti (1 Vantec Thermoflow Tf 8025, max 41,6 köblábat (CFM) visz, és egy Arocool Aerolite (38.6 CFM) viszi ki a hőt a házon kívülre. A tápom duplaventis Chieftec, az egyik ventije a prociról szívja a levegőt. Plusz a ház tetején is van egy Aerolite, ez is kifele fújja a levegőt, és egy Aerocool Aluminium (20 CFM) hűti a ház elejében a winchestereket. Kicsit hangos a rendszer, de ez van. Szeritem jól szellőzik a házam. De ha leveszem az oldallapokat, akkor is csak egy-két fokkal csökken le a proci hőmérséklete.
[Szerkesztve] -
Invoker
tag
Nekem egy Gigabyte 7n400-L alaplapom van, 2500-as tuningolatlan (1833 mhz) bartonnal. A legfrissebb BIOS van fenn, és jól lett felrakva a borda. Nálam Idle 56 fok, full terhelés 64 fok. Régen ez idegesített, ezért teleraktam a házat ventikkel, és sok programmal mértem a gép hőmérsékletét.Végül utánajártam, a Gigabyte alaplapok a processzormagból olvassák ki a hőmérséklet értéket, míg pl. az Abit alaplapok sokkal ''messzebről'' (asszem socket alatti szalakábel v. valami socket melletti dióda) segítségével mérik a proci hőmérsékletét. Ezért vannak nagy eltérések a mért hőmérsékletek között. A haveromnak Abit nf7 -je van, megnéztük, nála hogy hűt a ht-101. Kb. 15-20 fokkal kisebb értékek jöttek ki.
Ja, és ''normál'' helyzetben van fenn a borda, nem a tápról szívja és a VGA-ra fújja a venti a levegőt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Gumi és felni topik
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest