Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz Stylewars_kp #10425 üzenetére

    Beszéltünk, nem hívtam senkit. Pocsék minőségű a víz, komoly eü. gondot okozva. Ha a kútfallal van a gond és menet közben fertőződik a víz, a ledugott slagon át felvettnek használhatónak kell lennie. Ha eleve a víz a ludas, akkor az meg....ilyen.:/ Nem látok bele a kémiájába, de vegyszer téma valószínűsíthető. Ez a kísérlet célja és faék logikája. Egyben kiderül, hogy visszatalált-e önmagához vagy még mindig pisálni fog csak (egy ideje üzemen kívül van). 2.5 méteren van a nyugvó vízszint most, tisztítás közben ezt is megtudtam, de ilyenkor mindenhol jó, szóval ez csalóka, nem erre kell alapozni, hanem a kánikulai minimumokra. Remélem lemegy a 32-es és nem akad el. Ragasztási pontokat is emlegettek, hogy ott el tud akadni.

    (#10423) justmemory az lehet, de kontrasztba akartam állítani a hús gonddal, már ha van valós ártalmas hatása a tejnek. Bűnbakként megjelenítve látom a tejet, áltudományos körítéssel. De nem értek hozzá, csak az érvelési módszert látom, a párhuzam ott témafüggetlenül, lásd eldoble-nek adott választ is. Ugyanez a spektrum másik égén is meg szokott jelenni, akkor meg mindenre is jó csodaszerség játszik.

    (#10422) eldoble, a tej és tejtermékek előszeretettel-rendszeresen elő vannak véve. Egységnyi női táplálkozásfoteltudós egyenmondata: "Amint elhagytam ezeket, rögtön szebb lett a körmöm és a hajam és az általános vitalitásom is jobb!" Ugyanez a biokert-vonalon is. Alap pszichológiával is kibuktatható, hogy az önmagát eladó külső jegyek minél tovább való életben tartására keresnek megoldást a női egók, ehhez kell egy kézzel fogható fókuszpont.

    (#10426) hiperFizikus, te már valahol a kvantumok szintjén tárgyalod a témát.

Új hozzászólás Aktív témák