Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz Rive #11295 üzenetére

    Kordában tartás meg lehet, hogy egyébként is kell majd, mondjuk ha megjelenik 1-1 ágon a betegség, nem minden esetben sikerül leküzdeni, olyankor szomorú, de nyissz. Láttam már olyat, hogy ilyen értelemben pont egyensúlyban tartotta magát a fa.

    (#11294) Z_A_P, most várj, de ahogy ncc1701 is írja ilyenkor a Nap is beleszól keményen már, a pótlós ötlete egyébként jó, ha neked megér ennyi pluszmunkát. Inkább így nyúlj hozzá, a trágya jó, de alapvetően az sem fog vizet (füvet) fakasztani a sziklából, az ölő meg mégúgy sem. Ha viszont tényleg gomba van, akkor a locsolással önmagad ellen is dolgozhatsz (nedvesen tattott közeg). Tapasztalattal (adott talaj kitapasztalásával) eljöhet az egybefüggő pázsit állapota, de nem.izomból fog megtörténni.
    Egy túrám során hosszú időn át elhagyatott erdőrészen láttam már-már valószerűtlenül-természetellenesen zöld részt, klasszikus-mesebeli kerekerdő volt tavasszal, friss aljnövényzetekkel és lombozattal. Láttam már ezt-azt az évek során, de ez kiemelkedő volt, mintha egy OLED túlszaturáltságán keresztül érkezett volna a látvány. Az elkorhadt részek táplálták a rendszert fatolvajlás hiányában. Gyönyörűszépen beállta magát az a kis rendszer ott.

Új hozzászólás Aktív témák