Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz Sequoyah #49021 üzenetére

    Úgy látom neked nem jött be. Másoknak meg igen ;)
    Nagyobb (azonos árkategóriában). Sok infót kirakhatsz ami kell (include hisztogramm, akár beégendő részek villogtatása). Látod mi fog készülni - látod mi lett, nem kell állandóan bólogatós kutyát játszani hogy lásd... Éslátod az evf-et, nem úgy mint a rohadék kijelzőt, amiből ***rt se látni erős fénynél.
    MF nagyítás, filléres manuál obik használata gyorsan, pontosan. Amíg most átváltok lv-ba, nagyítok, belassul a kereső, remeg a kép mint a p*csa mert kézben kell tartani nem fejhez(!!!) teker, teker, teker, jó. Túlexpós, mégegyszer. Bemozdult, mégegyszer.
    G2-vel úgy nézett ki hogy kukucs, teker, közben másik ujjal expó korrekció, expó - ég és föld, szerintem ebben egyetértünk!
    Ma már közepes sebességű sorozatnál is van menet közben képed evf-en, és sokkal kényelmesebb ebben csekkolni az eredményt - főleg hogy fuji vörösszem csökkentésnél arcfelismerést tolt visszanézésnél, és ránagyított alapból! Ez a valami, nem a 24 mpixel meg az 50+ fókuszpont.

    A mai milcek af rendszerét nem érzem semmivel rosszabbnak mint a hasonló árú tükrösökét. Vannak eltérések, mindegyiknek van előnye hátránya, de egyértelműen jobbnak egyiket se nevezném ki. De pontos, állíthatod az af mérés területét (portrénál kis doffal ez nem rossz)... meg akadnak már hibrid szenzorok is.
    AMúgy meg +1 a digitális törőékes mf segédnek :D

    Santiagain: Nem aktív hűtőtáskába, csak ilyen hőszigetelősbe, tudod. Én a vastag párnázottsága miatt szoktam belerakni a gépet néha ;)

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Aktív témák