Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz szabonagyur #106077 üzenetére

    Akkor nem ott kéne először korlátozni, akik ugyanannyi havidíjért 600-1000 Mbit/s-t kapnak, nem pedig ott, ahol már alapból is gyenge? Sokaknak 0-10, vagy bőven 100 alatt jut ugyanabban a csomagban ugyanannyiért, mint akiknél 500 felett van. :U

    Észrevettem itt páran jobban beszólogatnak azoknak (miközben őket nem érinti), akiknél tényleg gyenge a sebesség és tanácsot próbál kérni, mint amikor megjelenik valaki, hogy nála van 1000-es optika, kábel meg több szolgáltató, de azért még bepróbálkozik ezzel a mobilnettel is hátha még több lesz. Azoknak miért nem szól be senki?
    "Azert remelem nem lepett, hogy meg nem exkluzivan sajat netet kaptal :F" és hasonló kedvességeket...

    Érdeklődöm, próbálkozom, tanulom, megosztom a tapasztalataimat nő létemre ilyenre (is) cseszem az időmet, mert szeretném megérteni a működést, amikor ok nélkül (mert külön mindegyiknek jó a jelerőssége) képes 1 db B8-on dekkolni és 0-10 sebességgel, aztán manuálisan ráveszed, hogy csatlakozzon már fel a többire is (legalább 3-ra az 5-ből) és utána még 250 Mbit is átjön (Wifin). :\
    Amikor ilyen tud lenni nyilván nem a tornyokat kapcsolják le pl éjszakára, ahogy itt páran írtak azt. Mindegyik torony aktív külön, jelerősségen is látszik mennyire jó (2,5-3 km-re). Mégis sokszor éjjelre lecsatlakozik egy B8-ra (0-10 sebesség), aztán kis állítgatás után meg bejön ez, mint a képen. Sajnos nem tudtam lefotózni az 5 sávot egyszerre. "Lefagytam", amikor megláttam és mire felfogtam már egyiket le is dobta. 4-5 sávon 0 lett a sebesség volt. Vagy nem bírja hiába a Cat 22, vagy korlátozzák. Másnál nem tudom a ZTE MC801A mennyi sávra szokott egyszerre csatlakozni, de biztos nem egyedi, hogy nem bírja, vagy ütközés van 3-nál több sáv esetén 4G-n.

    Szerintem értékelni kellene, ha valaki próbálkozik, tanul és nem hülyének nézni.
    Azoknak miért nem szól be senki, ha valaki napokon át és óránként leírja még nem aktiválták be az esimet , vagy a vowifit és még mindig és még mindig nem, pedig arra tényleg 2 perc alatt válaszolna a telefonos ügyf.szolgálat, ellenben a Routeres beállításokkal, műszaki kérdésekkel kapcs, amiről azt sem tudják miről van szó, vagy tabu téma.
    ----------------
    Tegnap leírtam egy észrevételt a Yettel oldalán és rákérdeztem azoktól, akiknél már volt ilyen, mert találgatni én is tudok, vajon mi lehet az oka egy ilyen csomagkorlátozásnak pár nap alatt és azt hogyan oldják meg ilyenkor. Pl egyik szomszédnak korlátlan a sebesség, a másiknak meg majd csak max 50 lehet, vagy a régieket is visszakorlátozzák idővel?
    1 km-re van optika, ezért lepett meg, ha túlterhelt...

    Az új ZTE MF297D-re is csak rákérdeztem, aki már olyat kapott mik a tapasztalatai. A Tp-Link vélemények és panaszok is hasznosak voltak és a másik házba már nem fogunk olyat kérni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák