Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    azért veszek majd egy ilyen elm327-et, az a 3 ezerft megéri érte. van egyébként a közelben ismerős, akinek van Clipje, ha valami olyan komolyabb cucc van, akkor úgy is hozzá megyek. nekem csak alap dolgokra kéne az elm (alapjárati nyomás stb).
    de akkor majd, ha megyünk autót nézni felhívom a legközelebbi renault szervízt és beviszem oda komplett átnézésre, az a legegyszerűbb.

    mi maradunk az 1.5dCi-nél, mégpedig azért mert a biztosító fizeti az átírás díját eddig a ccm-ig. a másik dolog az az, hogy az 1.9-es már más kategória, többet is kéne rá fizetni és nem is úgy fogyaszt, mint az 1.5-ösök, főleg városban.
    én meg úgy döntöttem, hogy nekem kell az a 6 sebesség úgyhogy már be is van szűkülve a látótér :D főleg, ha még azt is nézzük, hogy digitklíma is kell meg tempomat is és akkor ugyebár csak Grandtour jöhet szóba. hajjajj :DDD

    G.Gergo mi az alapjárati nyomás alapértéke Bar-ban ennél az 1.5dCi 106LE-nél? van esetleg valami összesítő ezekből az alapadatokból?

    [ Szerkesztve ]

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák