Új hozzászólás Aktív témák

  • Reaper04

    aktív tag

    Sziasztok!
    Voltam szervizben a lámpás problémám miatt.
    Kiderült:
    Amikor lemerült az akksim és a szomszéd kijött (aki a horpadást is okozta a rakétájával a kocsi tetején) mert neki se indult az autója, hogy bikázzuk be mindkettőt egy harmadik autóval. Apósomé pont otthon volt, mondta a szomszéd üljek be a sajátoméba és ő majd ráteszi a csipeszt a sarukra.
    Szórakozott egy darabig nem indult az autó.
    Aztán meguntam egy 10 perc után mondom ilyen nincs hogy nem indul be, kiszálltam rátettem normálisan és egyből beindult.

    Na kerettörténetről ennyit, szóval kiderül most szervizben hogy a bikázásnál volt egy pólus csere ami gallyra vágta az akksit (ami amúgy sem volt már az igazi), zárlatos lett, ami meg tönkre tette az első magasságérzékelőmet ami szabályozza a xenonom. :( (Hála Istennek mással nem lett baj)

    Oly annyira megpusztult az akksim, hogy amikor próbáltuk a lámpát, azután többet be sem indult az autó. Mondta a srác: "Ezzel nem mész haza." Majdnem másfél órát tököltünk ott, végül is akksi csere lett a vége.
    24 volt a gyári akkumulátor, de -10 %-ot elengedtek :)

    Szóval akksi csere után megint kipróbáltuk a lámpát, sajna akkor sem ment, így megállapítottuk hogy rossz. (meg a clip is mutatta)

    Mennyi újan? 31,5e Ft. Miért is ne :B Miért gondoltam hogy 5e körül lesz...
    Vagy bontott...

    Hazajöttem, már a 10+. bontót hívom országszerte, első fényszóró magasságérzékelő ügyében, de senkinek nincs. Szerintem azt se tudják, hogy eszik-e, vagy isszák, vagy ezek ilyen gyorsan elkelnek ? :F

    Hol érdemes ilyeneket keresni? Ahol mondjuk biztos hogy van?

    Segítsetek légyszi!!!!
    :R

Új hozzászólás Aktív témák