Új hozzászólás Aktív témák

  • SocketA

    aktív tag

    Vegeztunk a szerelessel:
    Csapee forumtars hozott multimetert, es lemerte nekunk: a generator rendben!

    Megneztuk az elektronikat is: Az akksi kornyeke es a vezerles rendben (minden szaraz), azonban a bal oldali esoviz elvezeto gumicsatlakozasanal csopog a viz, az alatta futo kabelekre es a foldelesre.
    Elkezdtuk szetszedni belul az anyosulesnel a kocsi karpitjat, es bizony alatta nedves volt!

    Ezert elkezdtuk lebontani az esoviz elvezeto elotti muanyag panelt. Sikerrel jartunk! A jobb oldali teljesen el volt tomodve es tobb centi viz allt ott. Kitakaritottuk, es azonnal lefolyt az osszes viz.
    Sajnos bal oldalt meg tovabbra is lassan csepeg a viz, mert van ott egy kabel (sztem az ablaktorlo motojae), ami nincs szigetelve, igy amellett atjon egy kics viz.

    Szoval nagyon remelem, hogy csak ennyi gond volt, belul felszedtuk a karpitot (a tarolot hogy kell kivenni?!), es befutottunk jol a kocsiba.
    Igy remeljuk kiszarad belul is motorterben is, es elmulik az Electronic Fault felirat. Ha nem, akkor majd ha teljesen kiszarad, lekotom megint az akksit.

    Vagy a bal oldali levezetonel szigetelni kene? Nektek is csopog ott picit a viz? Vagy nekem csak azert, mert tobb centi allt?

    (#17913) MMA87: Mar en is gondoltam ra, de nem visz ra a lelek, hogy egy masik Megant bantsak. Max ha valami nagyon lepukkant, torott lenne :DDD

    (#17916) mycso: Megvan, nagyon szepen koszonom!!! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák