Új hozzászólás Aktív témák

  • SocketA

    aktív tag

    Ma osszeszereltuk a kocsit, de elsonek nem akart indulni. Kb. fel ora szarakodas utan, egyszercsak beindult a motor. Nem tudjuk mitol. Amire gyanakodtam, hogy az akksi pozitiv sarujara ugyebar 3 kabelt kell rakotni (vagyis 4-et, de kett oegy helyre megy), ebbol viszont az egyiket nagyon meghuztam es azt a kis rozsan hazas femdarabot elhajlitotta. Leszedtem a rozsaszin muanyag boritast rola, es S alaku fem van benne, ami meghajlott, de nem tort el.

    A kocsival egesz delutan mentunk, nagyon jol megy, erzesre semmi baja, azonban:

    Elvittuk szervizhez, ott dobalta kifele a kulonbozo hibakodokat, valami szelep, meg lamdaszonda, meg kipufogo futoje, meg ilyen hulyesegeket. A kodokat viszont nem tudtak kitorolni, hogy megnezzuk, vissza jon-e. Azt mondjak, szet kell szedni a kocsit...

    Ket dolog tortenhet a kocsival: vagy kiszarad teljesen, es megjavul. Vagy megjobban szetazik, aztan megszarabb lesz.

    Fogalmam sincs, mit csinaljak. Nem akarok mar megint szervizbe menni, kurvara unom az egeszet...

    Remenykedem meg, hatha kiszarad, hiszen mar volt Service lampa egyszer, ami el is mult magatol. Keresni kellene valami helyet, ahol hajszaritoval atmehetek rajta.

    Vagy szedjetem szet az akksi mellett levo elektronikat?!

    Reaper04: Az egesz szelvedo elott egy "arok" van. A levego (es sajnos a viz is, meg aprobb dolgok) a racsos reszen jutnak be (ez a nagy muanyag a szelvedo elott). Ennek az "aroknak" ket oldalt van levezetese, nem teljesen a ket szelen, ezen a kepen latszik az en (szembol) jobb oldali levezetom. A bal kb szimmetrikusan helyezkedik el a masik oldalon.
    Ahhoz, hogy jol lasd, vilagits be lampaval.
    Takaritani ugy tudod, hogy le kell venni a ket muanyag elemet, ami az ablak also sarkaiban van (ezek a 15 centis muanyag elemek, patental vannak rogzitve, csak huzd le). Utana a negy patentot kiszeded (a negy sarkabol), es akkor mar fel lehet huzni ezt a nagy racsos muanyag elemet, ami a szelvedo elott van. Leszedeni teljesen csak ugy tudod, hogyha az ablaktorlo karokat is leszeded. De mar is igy ki lehet oket rendesen takaritani.

    Keszulj fel, hogy a patentok valoszinuleg torni fognak!!! De nem olyan nagy baj, en most anelkul megyek a kocsival. Meg az elsoket csavarral is oda lehet fogatni, es azt fogom csinalni, mert az stabilabb megoldas lesz.

    Remelem, igy ertheto. Ha nem, kerdezz nyugodtan! Elozd meg a bajt! Milyen hulye voltam, hogy csak nevettunk azon, hogy viz van a kocsiban...

Új hozzászólás Aktív témák