Új hozzászólás Aktív témák

  • SocketA

    aktív tag

    Osszeszereltuk ma a kocsit, minden rendben ment, poccre indult es nagyon jol fut a kiskocsi. A valtoja szinte tokeletes, konnyen siklik, egyszer sem akadt meg (persze, hogy ennek mi koze a beazashoz, nem tudom :D )
    Az elektronikus hiba sajnos megmaradt. Egy kicsit varok ezzel, aztan ha kapok idot, elviszem a Renaulthoz, hatha Ok ki tudjak torolni a hibakodokat. Vagy letezik, hogy nem lehet kitorolni?

    Szoval rajottem, hogy szeretem ezt a kis kocsit, es jo lenne megtartani, de ez a rozsda nagyon zavar. Eltulzom a dolgot, vagy tenyleg jobb lenne tuladni a kocsin, mert rohadni fog (Emlekeztetoul par kep a rozsdarol: Kep [link])

    Belul minden csontszaraz lett a padlonal, viszon a kocsi ket "sarkaban" talaltam egy-egy olyan pontot, ahol egy gumitakaro alatt iszonyatosan saros, koszos, mintha zsiros lenne. Ez a resze a kocsinak nincs lezarva, csak a sarvedo muanyag boritasa takarja es bejut minden kosz?!?!

    Illetve a 3. problemam, hogy a kocsi alatt eszrevettem, hogy a leomlo ahol csatlakozik a kipuffhoz, ahol kezdodik a kardanalagut, egy kabel kilog a hovedo pajzs alol, gondolom en, hogy a lambdaszonda kabele. Normalis, hogy ez ott van?!

    (#18201) MMA87: Nagyon jol nez ki a kocsid! Tapogasd csak :P ;)

    (#18232) rob210 Persze, velem megveteted az Exide-et, Te meg mast veszel. Hogy gondoltad? :P

Új hozzászólás Aktív témák