Új hozzászólás Aktív témák

  • Ebit

    addikt

    válasz mycso #5611 üzenetére

    10 szerelőből 9-nek nem természetes a mosoly az arcán amikor közlöd velük, hogy francia autót viszel hozzá. Nagyon sok hülye felesleges megoldás van a franciákban pl.: egy apró 5perces melóhoz szét kell bontani a fél autót 1.5 nap alatt....és ilyenre rengeteg példa van/volt

    Maradjunk annyiban, ha te ismered 10 szerelő véleményét akkor rosszul választottál, és ha a gyakorlatba is foglalkoznál a témával,több tipussal, akkor egyértelmű lenne,hogy a leirtak bizonyos hibák esetében szinte minden autóra igazak.

    "Az autót szerelő"tudásbázisa" állandó kiadást jelent (modellspecifikus célszerszámok, adatbázisok, diagnosztikai szoftverek frissítése, rendszeres műszaki tréningje, problémamegoldó központok elérése). Béla bá' valamikor elvégezte az autószerelőit, azóta autodidakta módon, gyakran a kuncsaftok autóin képzi magát. A féltengelylehúzó hülyeség, lejön az pajszerrel és kalapáccsal is."

    A lényeg amit korábban is irtam a felkészültség,amit egy univerzális műhelyben nem igazán talál meg az ember, persze lehetnek jófej -haver szerelők,de a történek inkább arról szól, hogy a hibás autót a gyári metodusnak megfelelően megjavitsák, reális árakon.

Új hozzászólás Aktív témák