Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz forceberg #65245 üzenetére

    Nekem a VIF bevált, a spuritól okádik. OMW egy darabig jó volt, kb 2 hónapja durván gáz lett, a mol meg főleg.
    Shell premium+vif ettől a kombótól csöndes vadállatként suhan, már amikor rákerül a sor. Ami nem sok, mert 598 ezer valamennyi van benne és szerintem még ebben az évben sem lesz meg a 600 ezer. Ami nyilván már 700k körül lenne, hacsak a laguna-t használnám.

    Viszont a 2.0dci és az 1.5dci még foszlányokban sem hasonlít egymásra, hogy melyiknek mi a jó. De még 2.0dci-k közt is van különbség(?), ezt meg inkább arra írom, hogy a legtöbb tulaj úgy át van b...va, mikor megvette a külföldről behozott tákolmányát, hogy emiatt lehetséges(ek) ekkora eltérések.
    Vagy laguna-t vett (mert olcsó a többi középkategóriáshoz képest), de fenntartani már nincs pénze, márpedig erre az autóra lehet költeni rendesen, ha valamit javítani kell, de akkor azt meg is hálálja. Elég a faszbukra benézni, 10-ből 9 otthon tákolmányozza a Laguna III autóját még durva hiba esetén is.
    A többi f...fej meg nyomja a hozzá nem értő okosságát. 2 perc alatt kiidegel a legtöbb marharépa...utána meg híreszteli a nagyvilágba, hogy Laguna mekkora szar, miután eladta és az új tulaj széjjelszopattyúzza magát vele.

Új hozzászólás Aktív témák