Új hozzászólás Aktív témák

  • den89

    tag

    válasz Veron #94374 üzenetére

    Olvastam róla teszteket, és teljesen korrekt autónak tűnik, szimpatikus ez a PHEV megoldás továbbra is. Napelem nélkül mondjuk nem biztos, hogy eszembe jutna, de nyilván anélkül is sokkal olcsóbb tölteni/tankolni, mint egy 7-8 litert kajáló benzinest. Tisztán benzinesként is elmegy állítólag 5 liter körül. (Benzin tank 39 literes) Csomagtartó azért elég lehet szerintem, annyira nem vészesen kicsi.

    Jó lett volna kipróbálnod tisztán benzinesként autópályán. De ha nem vagy egy száguldozós fajta, akkor szerintem elégedett leszel vele ott is. Ha meg elektromosan hajtod, akkor meg főleg. Ez egy jó teszt erről az autóról: [link]

    Azért (többek között) erre is felfigyeltem a tesztben: "A hőkomfort viszont nem annyira jó. A konnektoron lógó kocsit persze, mint szinte minden plug-in hibridet vagy villanyautót, fel lehet fűteni/le lehet hűteni indulás előtt, akár időzítéssel, akár mobilappal. Azokon a hűvös reggeleken viszont, amikor ezt elmulasztottam, nagyon sokára és nehezen jött meg a valódi meleg a kocsiba. Még a legkisebb dízelmotorok is gyorsabban és erősebben szoktak fűteni, mint ez a nagyon kevés veszteséghőt produkáló hibridrendszer."

    Sirus86: én sem vagyok egy száguldozós, villogós fajta. De azért legyen egy kis plusz erő az autóban. Azért szerencsére nem csak ez a két véglet létezik, hogy 90 LE szívómotor, vagy 250 LE-s RS. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák