Új hozzászólás Aktív témák

  • longwild

    aktív tag

    válasz huszi.gyb #3127 üzenetére

    Dehogynem!

    Június közepe előtt kaptam időpontot a márkaszervizbe július 18-ra. Előre átbeszéltük a szervizelendő gondokat és ezért is beszéltük meg a Júli 18-at, mert akkor már tudtam, hogy 21-25 szabin vagyok valahol távol országunktól...
    Az előre megbeszélt hibalista, fontossági sorrendben:
    1. hidegen indítva a magas alapjárat nem esik vissza csak újraindítást követően
    2. hajtás: vitt szíj csere plusz a járulékos dolgok tőlük
    3. távfény kapcsoló forrósodik, beragad (ezt magam is megcsinálhattam volna, de nyaralás előtt nem akartam már vele, meg nem hiszem, hogy nagy tétel lenne)
    4. esküszöm, hogy a kormányrudam enyhén jobbra áll vagy én ülök hülyén a gépen vagy nem tudom. Jeleztem nekik márciusban is a teló olaj cseréjekor, akkor nem foglalkoztak vele.
    5. térdidom teteje fényezés javítás, mert a nagy plexi tartókonzolja bekaristolta a fehér műanyagig egy rossz összeszerelés után

    A 4. és 5. kézben járó történet.

    Július 18-án leadtam a motort, mondván következő héten nyaralok, ezért a hibalistával nem egy nap alatt kell meglenniük, elég lesz Júli 28-ra.

    Júli 28-án telefonbeszélgetés során kiderült, hogy még hozzá se kezdtek. Ok nem húzom fel magam, mikor keressem őket ismét? - Hét vége felé megleszünk!

    Júli 31-én keresem őket: igazság szerint még nem kezdtek neki, de hívjam őket másnap reggel és akkor az enyémet rakják a padra.

    Aug 1-én nem kerestem őket, mondván ha el vannak havazva, felesleges feszkózni...

    Ma hívom őket: munkafelvevő telefonja át van irányítva a szerelő srác telójára. Mondja, hogy érti a problémát, de ő két hétig szabin volt így nincs képben de megnézik és délben telózunk...

    Délben keresnek, visszahívom őket: hajtás kész, olajat cseréljenek? Mondom ácsi, 5x00km-el ezelőtt lett cserélve nem kell még. Huha az baj, mert 5000km a csere intervallum. Végül megegyeztünk abban, hogy nem cserélik, mert itthon van szűrőm, olajam mindenem. Na de hogy álltok a többivel?
    - Hát fényezés kérésével csak jövő hétre lenne meg. - Ok akkor hagyjátok azokat.
    - Egyébként vason van a fékpofád, cseréljük? - Cseréljétek. De mi van a magas alapjárattal?
    - Azt is mindjárt nézzük! - Ok
    - Nap végén jelentkezünk! - Várom...

    Hozzátenném, hogy nem értek a fékpofákhoz, de az enyémben még a gyári vágott légjárat látszódik, a hódban is mondták, hogy majd a következő szezon elején cseréljem, ha nem akarok szezon közben szarakodni vele...

    Ahogy elnézem, a srácok tökig úsztak a melóval, mert a szerelők vezetője szabin volt... Ráadásul ő az az ember, amikor legutóbbi ottjártamkor is multiméterrel huszárkodott, a többitől nem nagyon láttam még ezt. Azaz az elektronikához értő ember nélkül nyomták a kifutós, gyors melókat..

    [ Szerkesztve ]

    szoftver szakmabeli && Beverly250

Új hozzászólás Aktív témák