Új hozzászólás Aktív témák
-
ezekiel
aktív tag
de ha nem konstans ahogy mondod akkor egy pio miért írja meg max 8perc alatt 8x san a dvd-t?
-
ezekiel
aktív tag
de mondjuk semmi köze az én hibámhoz! Na mind1! az a helyzet hogy max 4szeresen tudok írni vele! 2.19 firmware. nem tom mér! tdk, arita, ridisc, imation
mind max 4-6 szorsan mivel max 10 perc alat végez!Nem tom mér!
Kipróbáltam már azt is hogy átkötöm slavről masterre! De ugy se! firmware csere ugyse! nem tom! pls!
Egyáltalán a book typenak van ehhez köze? -R lemezeknél?
[Szerkesztve] -
ezekiel
aktív tag
Csáó! egy kérdésem volna! Ennek az írónka a booktypja milyen beállításokkal rendelkezik alapon!??
-
ezekiel
aktív tag
4szeresen
-
ezekiel
aktív tag
na feltettem a discjugglert! Megírta jól! De a nec-nek a cash-e összevissza ingadozott! LEment nullára nem írt tovább majd feltornászuta 80ig ujra írta! Így mnet végig de jól megírta dvd-t! A pio folyamatosan ment 50%os cashel! Lehet hogy ez zavart be neronál? Lehet hogy necnél az a baj hogy az rpc1es firmwarevan fennt 2.18ból?
-
ezekiel
aktív tag
megnézem én azt a discjugglert! kiváncs vagyok!
-
ezekiel
aktív tag
Mondjuk még aza az érdekes hogy 14 mega az átviteli sebbeségem a 40 eressel
-
ezekiel
aktív tag
Na a programok szerint a winyók udma 2es beállításon vannak!Innentől kezdve már csak az lehet hogy fennt van a progi? A nero nem lehet ludas? 6.3.13
-
ezekiel
aktív tag
De akkor azt mondod hogy maradjon mindenképp a 40eres kábel udma2 és accelator le? NA de egy kérdés! udma kettőt biosba hogy állítom be!mert én nem igazán találok vinyó bállítás azon kívül hogy megadhatod a paramétereket
-
ezekiel
aktív tag
az fennt van! Mert nem kéne?
-
ezekiel
aktív tag
sőt most csak 6%ig ment el a nec! Előte meg 68ig!
-
ezekiel
aktív tag
Na az a helyzet fennforgása hogy ezzel sem megy! a nec olvasási tárolója visszaesik majd felmegy de nem ír tovább!A pio gyönyörűen megy és végig viszi!
-
ezekiel
aktív tag
zzük van e még itthon 40eres kábel! mondjuk elég a 40es is mert csak 30-33 mega/sec a másolás!kiváncsi leszek!lehet ki is probálom! ha vége vizsgaidőszaknak! Kösz a tippet?
Ja! nem fog meglassulni kicsit a rendszer mivel kisebb teljesítményű kábelezés lesz? -
ezekiel
aktív tag
de viszont hogyha egy filmet neroval 2 drive használatával l2er másolok akkor királyul végig megy!
-
ezekiel
aktív tag
de lehet hogy az gond hogy a vinyó az egy kábelen va az egyikíróval és a másik író meg másik kábelen van és nem egyenletes a folyam?
-
ezekiel
aktív tag
Azt mondja meg nekem valaki hogy az mér van hogy ha én két dvd-t írok egyszerre két különböző dvd-t!Két neroval!Egy vinyóról mind a kettőt!és az egyik 60%knál bekrepál a másik meg simán meg végig! A lemez nem volt hibás!egyik író primary slave másik secondary master!80eres a kábel de sztem nem az adatátviteli sebesség a gond hanem valami más!nero? 6.3.16verzió számú!
-
ezekiel
aktív tag
az is de leginkább az írási minőséget javítják már amennyirfe lehet ezekkel meg az írási időt próbálják csökkenteni a lead in és lead out gyorsabb felírásával!
meg belevágnap ahogy te is mondtad egykét szutyok lemez infót!ami azért nem árrt ha valakinek nincs pénze mondjuk verbatimot venni! -
ezekiel
aktív tag
Egy tipp! A beállításoknál az ultra tárólót nézd meg hogy automatán van-e!ha nincs állítsd arra!
-
ezekiel
aktív tag
Melyik? Kérlek!Dvd írásban eddíg semmi probléma egyikkel sincs!
de cd írásnál már a pio viszi a pálmát!Ugyanis a nec ugy 48*snak van titulálva és összevissz ismeri fel a cd-ket az írási sebesség értelmébn! a másik hogy a cd írási minőség gyengébb mint a pioé! Egy full karcos ujraírható cd-n keresztül is kipróbáltam a tesztet ami egy mp3 adat cd írás volt és egy discmanben probáltam ki!És necel megrtam ugrált mint állat a fej meg recsege!Uyanígy meg írtam pioval is és semmi gond! SZVAL DVDRE MIND1IK TÖKÉLY! De aki cd-zik is az inkább PIO!Bár kitudja hogy a hakelt firmware-k milyen csodákat tesznek a nec-kel! ezt akarom igazából kideríteni! -
ezekiel
aktív tag
mert nálam sokszor fordul elő az hogy egy filmből kettő vagy három másolatot kell csinálni! és inkább írom dualba mint 2*15 perc alatt! A másik ok az volt hogy kiváncsi voltam mit tud a kettő igazából mert hallottam rosszat is meg jót is!
-
ezekiel
aktív tag
Az a kérédsem lenne hogy ezeket az rpc1es firmwareket milyen sorrendben kell felrakni mert most töltöttem le a 218-as rpc csomagot amibe 3 exe van:
alábbiak:
3500fast.exe
3500rig.exe
3500rpc1.exe
Hogy kell csinállni? -
ezekiel
aktív tag
Sziasztok! Nekem van pio108as és nec 3500-ös is! Dvd írás szuper mint két írónál de a cd már nem annyira! Teszteltem mind ujraírhatóval mind cd-r-rel! Na most a nec-gyengébb minőségbwe írja a cd-ket mint a pio!Ugyanis azaudio cd-ket sokszor a sima data cdk-nél is észrevehető a necnél hogy valami nem az igazi! mp3nál pl ugrál ugyanez audionál is megfigyelehteő!A pionál semmi gond! Sőt kiprobáltam eg y full karcos cd-rwvwl is hogy ezzel miujság!egy sima cd-iró már felsem akarta ismerni! Mindkét dvd író felismeri azzal nincs is gond! De az irási minőség itt is pio javára döntött!Teli írtam 4*esen a cd-rw-t ! mindkét íróval majd egy discmanben kiprobáltam!Nos nec: szar minőség számok ugrálása ide oda na meg hang kattogások!Pio: minths zsír uj cd-t írtál volna tökéletes minőségben!
MÉGEGYSZER!: DVD ÍRÁSBAN ABSZOLÚTE TÖKÉLETES A KÉT OPTIKAI MEGHAJTÓ!!
eZ IGAZÁBÓL AZOKNAL SZÓL AKI MÉG KEMÉNYEN CD-ZIK!DE DVD- ÍRÓT AKAR VENNI! -
ezekiel
aktív tag
A lemezekkel kapcolatban nekem niincs semilyen problémám vele! Megirt már vagy húsz dvd-t egy hét alatt! princotól kezdve a ritek arita ja meg division! mindeggyiket gyönyörűen megírta! NA meg a nagy kérdés hogy visszais olvassa-e? Természetesn! mindegyiket! az uj firmware van fennt a 2.18as! Ja és gyári firmware!
-
ezekiel
aktív tag
én megszokott dolgokat szeretem!Tökéletes az iró eddíg írás/lvasás szempontból is! de nem tudtam mire vélni ezt a ledes dolgot! de igazából szrok rá! Nem terheli vele a rendszert egy kicsit se szval megy rendeen inenntől kezdve megoldottnak tekintem a problémámat!
-
ezekiel
aktív tag
De most komolyan nem tudja igazából senki hogy miért lehet az hogy ha megnyomom a tálcakiadó gombot akkor a házon a piros led folyamatosan világít míg ki nem ér a tálca meg vissza fele is ugyan ez!de csak addíg mig benem csukódik! Azért csak nem csinállja mert két dvd író van a gépben! A PIO nem csinállja!
-
ezekiel
aktív tag
Nekem mind a két iró itt figyel a gépemben!a nec-nek előnye hogy 48*osan tud cd írni!Nem hiába titulálják őket elenfeleknek!De valamivel stabilabb a pio!
-
ezekiel
aktív tag
számítógép házról beszélek!
-
ezekiel
aktív tag
na gyerekek mert engem ez zavar! valaki tanácsot vagy megoldást!
-
ezekiel
aktív tag
az lenne a problémám! illetve lehet hogy nem is az! mikor megnyomom a nec tálcakiadó gombját és folyamatosan ég a piros led a házon!hogy dolgozik! de ezt a pionál nem csinállja sőt a dvd romnál sem ami lg! volt! Mi lehet a gikszer?
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link TP1600G-28TS switch // Számla - Garancia //
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest