Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz NoLF #43280 üzenetére

    Egyszer voltam thai étteremben, itt ni: [link] Talán mi a Steinweg-ben voltunk, valami belvárosi sétálóutcában. Majd a robot megmondja pontosan emlékszem-e :)
    Még 2011-ben az autókiállításkor, és a japán kollégák hívtak meg. Ők már ott bejáratottak. Rendeltek is ilyen forgatható asztalközepére mindenfélét, mi magyarok késve érkeztünk, és gyorsan hozattak nekünk még levest, én a Tom Yam-ot kaptam, mert közepesen csípős tradícionálisat kértem, és Mikura-san erre szavazott. De később egyetértettem.
    Aztán a forgatós asztalra hoztak mindenféle finomságot, vagy 8 félét, plusz sticky rice-t, na az egy igen vicces jószág ;] Hálistennek én legutoljára kóstoltam meg azt a tésztás-tengeriherkentyűs valamit, amitől 2 villa után egy merő égés lett a pofám, aztán már csak a hideg hefeweissbiert toltam kétpofára. De nagy élmény volt.
    Ehuncsake mit találtam: bejárat; kerekasztal
    Mondjuk érdekes, hogy ott a japók se pálcikával ettek, hanem kanállal-villával. Kés nyilván nem volt.

    Ja, a baloldali kolléga előtt a fonott készségben volt a ragacsrizs, először azt hittem, hogy mint az indiana jones-ban majd ilyen apró kígyókat bűvölnek elő belőle, de a rizs elfogadhatóbb kifutás volt. És mókásabb

    [ Szerkesztve ]

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák