Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz concret_hp #57300 üzenetére

    Az a baj, hogy megint kihuztak alolam a projektet. Ennyi. Fogalmam sincs hol leszek jovohettol. Arrol nem is beszelve, hogy egyszeruen sokszor nincs ido tesztet irni, mert ki kell mennie a fejlesztesnek, de nincs se qa, se megfelelo rendszer. Van egy senior backend dev, meg jomagam mid level full stack-kent. Aztan bakker interjun belekerdeznek, hol kuldom at az adatot. Mondom form data? Ja , ok payloadra gondoltak. Annyira leblokkoltam ( nem volt elvalasztva jol a terem, melletunk agile coachok meetingeztek, hogy egy olyan egyszeru kerdesre, hogy lokalisan miben mentem el az adatot, elsore a sessionstorage jutott eszembe, es csak joval kesobb a cookies, meg a localstorage)
    ehet siman csak elszoktam az interjuktol, vagy nem kellett whiteboard elott lennem sokaig, illetve eleg bvolt bizonyitanom azzal, hogy elvegeztem a rambizott munkat, hogy most ott vagyok ahola part szakad. Bar ha a minta folytatodik, akkor sikertelen interju , baba ....sikertelen interju baba, sikertelen interju baba lesz a sorminta.
    Plusz leepitesek is jonnek, inkabb nem is mondom.
    tudom, kifogasnak tunik, de az elmult 1 honapom kb igy nezett ki: kozepidos terhesen egy baba elvesztese, gyilkossagi szemtanunak leves (reszben),megszunika projekt amin dolgozom, raadasul amit tudtam sem hasznaltam mar joideje, mert a ceg ugy kezel, mint egy eroforrast, pakol ide oda , ahol epp ember kell, plusz ma pedig apum is korhazba kerult, mert alig kapott levegot.
    Arrol mar nem is beszelek, hogy itthon is helyt kene allni. Egyeb tanacs azonkivul hogy podcastok, es dokumentacio olvasasa?

    Ellentetben veled, en nem malmozok, viszont annyi uj dolog jott be az elmutl egy evben, hogy kapkodoma fejem, nincs idom megtanulni, raadasul most mar az a fajta tamogato kozosseg sincs meg, ahol egymastol tudunk tanulni.

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák