Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    Kicsit csak visszatérek a hangosság dologhoz. Teljesen szabadon van mostmár a gép, és a konzervek pedig jól megemelik, hogy alul is kapjon levegőt. Fél óra Killzone után asszony a nagyszobából jött be a kicsibe (igaz, ajtó nincs a 2 szoba között), hogy mi ez az "Istentelen zúgás". Persze fejhallgató a fejemen, és ha folyamatosan van valami történés a játékban, nem is hallom,de mihelyt tölt, vagy kis szünet, máris hallom, hiába fogja be a fülem a fejes. Nem hazudnak akik Jet engine-t emlegetnek :D
    Persze nyár van, meleg, de akkoris ez necces. Azt nem értem, hogy aki azt mondja, hogy halk, annak mennyire tropa a hallása, vagy hogy tárolja, szárazjégben? Komolyan érdekel, mert nem tudom egyszerűen elképzelni,hogy ez kinek halk, sőt, ez még a "azért van hangja" kijelentésen is bőven túltesz.

    Persze marad, le nem cserélem, mert jó játszani vele, és mint mondtam, télen legalább felfűti majd a kisszobát, ahol nincs fűtőtest egyébként sem.

    Ez most egyáltalán nem csipkelődés akart lenni, de úgy gondolom, legyen ilyen is, mert mikor én kerestem itt, mikor még vásárlás előtt álltam, túlnyomó többség szerint nem hangos, csak 1-2 ember szerint az. NYugodt szívvel megvettem, aztán számomra a kisebbségnek volt igaza. Lehet, ha a héten lesz 38 fok kint, játszom 2 órát, aztán elkezd lebegni a cucc... Na, jó, ez már csak görénykedés a részemről. Rendeltem a notebook padot, azzal talán egy fokkal jobb lesz a helyzet, hisz alulról is fújja valami friss levegővel. :)

    Be is fejeztem. A konzekvenciát levontam, ez van. Ez csak az én szemszögem.

    EnterR: Még mindig kint van hogy kedvezményes, csak az árakon nem látszik még. Remélem aktiválják, annyit megér.

    cyberkind: Nem, Nvidia Ti750, majd meló miatt Firepro v4900. Arról gyári hűtés ment, Accelero nagyborda, meg 12 cm-s venti ment rá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák