Új hozzászólás Aktív témák

  • trobi28

    addikt

    válasz Cilindrik #5046 üzenetére

    Ritkán szoktam tanácsot adni, mert mindenkinek magának kell eldöntenie az igényei és a pénztárcája alapján, hogy milyen készüléket vásárol. Én az utóbi időben cserélgettem a készülékeimet a teszt kedvéért, így leírom a véleményemet:
    Ismét belekóstoltam az Android világába, volt Xiaomi, LG, Samsung készülékem és mind közül a Samsung az, amelyiket a legkevésbé ajánlanám ha az Android mellett döntenél. Jó hardvert csinálnak, de a mai napig NEM TUDNAK PROGRAMOZNI!
    Iphonera visszatérve, volt 7-em, több darab is, majd vettem egy X-et. Nem akartam úgy elhagyni ezt a földi életet, hogy nem próbálom ki :DD Nekem nem jött be. Véleményem szerint az Ios rendszer nincs felkészítve ekkora méretű kijelzőre, gesztus ide- vagy oda. Röveden, nekem kényelmetlen volt a használata, pedig nincs kis kezem. Mivel 7-em volt már több is, így vettem egy 8-at. Te is leírtad, hogy mi a jobb benne a 7-hez képest, így ezt nem részletezném. Ha valaki 7-ről akar váltani, annak nem javaslom, nem éri meg a felárat. De ha most akar vásárolni, akkor a hosszabb támogatottság, újabb technológia miatt vegyen 8-at, azt javaslom :K

    Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

Új hozzászólás Aktív témák