Új hozzászólás Aktív témák
-
rovtiv
tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Félreértesz. Nem húzom fel magam. Csak nem gondolom azt, hogy az abszolút igazság az én oldalamon áll. Főleg, hogy ketten is rámcáfoltatok. Ezek után elképzelhetőnek tartom, hogy nincs igazam.
Ennyi.
Komolyan.
Az egész nem ér meg egy parttalan vitát...
A Kingmax-szal pedig tökéletesen egyetértek. Nálam 4x2GB 1600-as megy 1440Mhz-en, dualban, 1.75V, 6-6-6-18-1T -- vel.
(Hozzáteszem, hogy az első két modul FLGE85F-B8MF7, a második kettő, amit két hónap múlva vettem, FLGE85F-B8EE7. És mégis.)
Béke
-
Jester01
veterán
válasz
antikomcsi
üzenetére
Az enyém se. De itt elég az 1.6V az 1600MHz CL8-hoz

-
rovtiv
tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Gratulálok!
Mielőtt belecsaptam volna az AMD-s DDR-3 konfigba,, olvasgattam, többek közt itt a Prohardveres fórumokon, innen az információ. És persze utána is olvasgattam.
Lehet, hogy tévedek. Lehet, hogy azok is, akiknek gondjaik adódtak a Geil-ekkel. De akkor nagyon sokan vannak. Személyes tapasztalataim nincsenek, de ha volnának, egyediek is lehetnének. Statisztikai alapon úgy gondolom, túl sok a véletlen...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest