Új hozzászólás Aktív témák
-
Egész egyszerű cucc volt. Valami keményfa, meg egy gumis madzag, ami összetartja.
Igen, a tömeg az nagyon kemény. Általában, ha nincs semmi rendkívüli, akkor kibírható, mondjuk csak a zebrán érezni, hogy itt bizony sokan vannak. De, amint van valami látványosság, vagy újdonság, vagy bármi, ami érdekli őket, akkor az jobban tömörít, mint a Winrar. Az emberek gyakorlatilag képesek egymás mellett állni órákig, nulla személyes térben. Én már sikítva menekülök 10 perc után is, őket meg egyáltalán nem zavarja.
Ha japánban kéne élnem, tuti, hogy nem Tokiót választanám én sem.Kösz a visszajelzést mindenkinek, már kezdem érteni mi volt a gond. A Picasan az a mappa, amiben ezek a képek vannak, nem volt megosztva. Ebben az a fura, hogy amikor teszteltem, akkor sem volt nyilvános, direkt kijelentkeztem mindenféle google szemétből, és jó volt. Úgy látszik, valami cookie-t, használhat azonosításra, és felismer a dög.
-
darál0w
Jómunkásember
miből volt az a karkötő?
a tömeg meg iszonyatos...bírom a zsufoltságot, de csak ha muszáj...mondjuk buliban és hasonlok...ez viszont így durva. ha japán lennék, inkább valami kis faluban tengetném az életem.
-
Hiba elvileg elhárítva, bár nem tiszta, hogy ez miért is történt.
Egy visszajelzést megköszönnék.Bocs.
-
Aha, remek.
Itt 3 böngészővel tesztelve is minden rendben, de az otthoni gépemen már valóban nem látszanak a képek.
Na, ilyenkor mi van? -
Igen?
Érdekes. Nálam minden rendben. Mi lehet a gond? Picasára feltöltött képek, onnan linkeltem be őket. -
darál0w
Jómunkásember
képek nem jelennek meg. addig el se olvasom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#3) Mr.Csizmás

-
Mr.Csizmás
titán
valami történt a képekkel

-
Esetleg, akinek még van tippje, hogy mi a funkciója ennek a kisbusznak, várom.
Holnap lelövöm a poént.
Mr.Csizmás: Köszi. Holnap jön a következő, előre láthatólag. Igen, 46k-ért én is vennék egyet, de 46000 jen az nem kevesebb, mint az otthoni ár forintban. Mondjuk, ez április 8-i fotó, azóta biztos lejjebb ment az ára itt is.
-
Mr.Csizmás
titán
46ezerért akciósan itthon is jó lenne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nagyon jók a beszámolók, ráfüggtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rtx 2080/ Ryzen 5 4500/ 16GB / 500 GB Sata SSD/ 1,5TB HDD/ Win 11/ Garancia
- Újszerű Apple Macbook Pro 13 - Touch B - M2 - 8/256GB - 18 Ciklus - 100% akku - MAGYAR -asztroszürke
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Gigabyte RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Gigabyte RTX 5060 Ti 16GB // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)