Új hozzászólás Aktív témák

  • Breki

    veterán

    válasz Aryes #7384 üzenetére

    Ezt igazából már a gcam fórumban kéne így kitárgyalni, vagy ott is de szerintem:

    1. Ha jól tudom Az alap kamera szoftverbe "szoftverekbe" ha a képernyőre koppintok akkor kitudom jelölni azt amit élesen szeretnék majd fotózni.A Gcamba viszont a koppintással fény mérést csinál az adott helyen. Illetve fókuszál is és fényt is mér.

    2. Érdemes a RAW-os mentést HDR-t és Night Sight-ot belőni
    [link]

    A legtöbb kameránál jobb képet lő a gcam, főleg ha rázoomolsz egy gcamos képre látványos a különbség.

    egyébként jól mondtad

    Night Sight móddal is, amely sorozatfelvételeket készít és egyesíti azokat, miközben növeli a nettó hangulatot, és megszünteti a mozgás elmosódását.

    DNG formátumban is RAW-képeket készíthet, majd később saját kezűleg feldolgozhatja azokat.

    3. Pontosan mi a Google Camera?

    Gondolkozott már azon azon, vajon miért veri a Google Pixel szinte az összes többi zászlóshajót, annak ellenére, hogy rendes fényképezőgép-hardverrel rendelkezik? Nos, ez a Google Camera által végzett komplex szoftverfeldolgozás varázslata.
    A Google Camera mod (más néven GCam Mod vagy GCam port) alapvetően a kamera alkalmazás hordozott változata, amely megtalálható a Google Pixel felállásban. Az alkalmazás felhasználja eszközének Camera API-ját és hardverét a Google képfeldolgozó algoritmusainak alkalmazásához.
    Ez viszont elősegíti a jobb részletek elérését és a magasabb dinamikus tartomány elérését a HDR + algoritmusok segítségével, amelyet egy teljes értékű portré mód követ, kivételes éldetektálással és elmosódással, még egyetlen lencsével is.

    4. Mi az éjszakai látás? A Night Sight funkciót úgy tervezték, hogy jobb fényképeket készítsen gyenge fényviszonyok mellett a hátsó és az elülső kamerákkal egyaránt. Élénk és részletgazdag fényképeket készíthet gyenge fényviszonyok mellett is, torzító vaku vagy állvány nélkül.

    The Night Sight mode from the Google Camera is Impressive!
    [link]

    Ez esetben szerintem ágyúval lőttél verébre, Azt vártad, hogy mint egy Bridge gépen, egy kattintás után jobb lesz egyből. Én meg korábban sokat olvastam róla milyen jó és részletgazdag képeket lehet készíteni a gcammal ezért nézzük más oldalról.

    A konkrét esetben szerintem mindkét kép elég gázos, de valóban az alsó rosszabb.
    Lehet érdemes lenne egy gcam 8.6-ot. kipróbálnod, lehet a te igényeidnek az felel meg jobban.

    5. Google Camera Features

    • HDR+ expozíció- és fehéregyensúly-szabályozással – Készítsen képeket a HDR+ használatával, hogy fantasztikus fényképeket készítsen, különösen gyenge megvilágítású vagy háttérvilágítású jeleneteknél.


    • Top Shot – Válassza ki a legjobb pillanatot a Top Shot funkcióval. Automatikusan a legjobb képeket ajánlja, ahol senki sem pislog, és minden jól néz ki.

    • Éjszakai látás Night Sight – Soha többé nem akarja használni a vakut. Az Éjszakai látás minden részletet és színt kiemel, amelyek elvesznek a sötétben.

    • Super Res Zoom – A Super Res Zoom funkció élesebbé teszi a képeket, ha nagyít.

    • Mozgás mód Motion Mode– Rögzítse az életet mozgás közben. Készítsen professzionális minőségű Long Exposure és Action Pan fényképeket.

    • Hosszú felvétel Long Shot– Készítsen hétköznapi, gyors videókat az exponáló gomb hosszú lenyomásával az alapértelmezett kameramódban.

    Bpcsi, ha hosszabb lett csak igyekeztem egy hozzászólásba minden ezzel kapcsolatos dolgot összeszedni.

    Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Új hozzászólás Aktív témák