-
Fototrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Árpi001
senior tag
válasz
Vérboci
#6987
üzenetére
és h1mpi,MrChris, OPiiPO.
igazából több cikk jött szembe a témában.Az airfryer veszélyeire figyelmeztető publikációk egy tanulmányra hivatkoznak, amely szerint a forrólevegős sütés esetén több akrilamid képződhet, mint a hagyományos olajban sütés során. Semra Navruz-Varlı és Hande Mortaş kutatása szerint a forrólevegős sütőben készült sült krumpli valóban több akrilamidot tartalmaz, mint a más módszerekkel készített krumpli. Az akrilamid képződése természetes folyamat szénhidrátban gazdag ételek magas hőmérsékleten való sütésekor, és a kutatás kimutatta, hogy a sütési mód jelentős hatással lehet erre a vegyületre
[link]
A krumplit három különböző technikával sütötték meg – forró levegős sütőben, bő olajban és sütőben –, majd megmérték, mennyi akrilamidot tartalmaznak.
A legtöbb akrilamidot az air fryerben sütött burgonyában találták (12,19 ± 7,03 mikrogramm/kilogramm);
A krumplit három különböző technikával sütötték meg – forró levegős sütőben, bő olajban és sütőben –, majd megmérték, mennyi akrilamidot tartalmaznak.
A legtöbb akrilamidot az air fryerben sütött burgonyában találták (12,19 ± 7,03 mikrogramm/kilogramm);
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

