Új hozzászólás Aktív témák

  • shield

    Topikgazda

    válasz rétisün #14250 üzenetére

    A Sniper mod-ot tolom. Már meg van a gáz, de gáz már nagyobb, nem hajlandó a játék betölteni a mentéseket.
    Ez egyre gyakoribb lett most már egyáltalán nem tölt be. Nem tudom mi lehet a "gáz". :) :W

    A mod-ban pedig csalódtam, a fegyver balansz szerintem el van kúrva. Az AK-k szinte használhatatlanok, rettenetes nagy a szórásuk és a sebzés kicsi. A távcsöves AK-74-el pl. egy vadkan lelövése nagy bravúr. Egy egyszerű bandita likvidálása is nehéz vele. Az SVDM (ha jól emlékszem) mesterlövész puska az nagyon jó volt, amíg volt lőszerem, most pedig egyetlen darabot sem tudok szerezni. Hangtompítóval akár 10 banditát is leszedtem, hogy észre sem vettek. Valami bug lehet mert mert a fegyvereknél össze-vissza mutatja lőszer darab számát. Eddig nagyon jó volt mert rengeteg sniper lőszerem volt ez miatt, de most egy darab sem.
    A másik ami nem tetszik, főleg a zsoldosoknál tapasztalható, mint a CoD-ban, szinte ki sem léptem a fedezék mögül már le is szedtek. Már a banditáknál is tapasztalom.
    Még egy dolog ami nem tetszik a cuccok értékeit kis színes vonalkák jelzik. Amikor össze kell hasonlítani őket, akkor jön a vonalkák számolgatása. Sokszor alig van különbség köztük, akkor nem könnyű az eldöntése, hogy melyik a jobb. A sok AK típus közt alig van különbség, pl. egy tulajdonságnál egy vonalka, szánalmas. SoC-ban 100x jobb volt a %-os kijelzés és a fegyverek használata. Egy távcsöves Ak-val már lehetett akciózni, főleg egy Obakan-nal. Itt a G-36 is piskóta, a SoC-ban a G-37 már tekintélyes fegyver volt.
    Most az is lehet hogy ezek a sz@rságok azért vannak mert megbolondult a játék, ha nem akkor gázos.
    Még eddig nem Játszottam CoP-al. Ez a mod elvette a kedvemet tőle, ha az alap is ilyen akkor visszatérek a SoC-hoz, talán még akad hozzá jó mod.
    A CoP Complete lenne amit azért még megpróbálnék. Melyik fordítás lenne jó hozzá?

    Ha valaki adna ötleteket és hasznos tanácsokat a CoP-hoz és modjaihoz, nagyon megköszönném. Azért szeretnék játszani vele ha az első tapasztalatom nem is lett jó.

    S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

Új hozzászólás Aktív témák