Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz dodopek #19523 üzenetére

    héderezik - ezt a szot nem ismerem, valoszinuleg valami nemet/jiddis dolog, ugy hangzik elsore.
    Naszoval, Suni keperol vettem a forditast, amikor a Foszfor viragrol beszelgettunk.Mivel nekem a Janovi felcser adta a kuldetest, akkor Csontkovacs eszerint a Janovi felcser.

    Persze hagyj ugy mindent, de bizonyos dolgokkal nem ertek egyet a keszitok reszerol.Nem kellett volna korlatozzak a cuccok fejleszteset, igy akkor hol az orom amikor fejleszteni tudsz ? Teljesen felesleges volt beletenni ezt a fejlesztest...mar alapjaraton is tudhatna minden cucc es minden fegyver azt amit felfejlesztve tud, es akkor nem lenne ilyen fennakadas.

    Megneztem a hivatkozast, 2 apro hiba : azeng - az Eng ; eredertit - eredetit.
    Maskepp alakul az oldal, mint a pupos gyermek :C
    Amugy magyarazzatok el, hogy a $game_data$ = true itt miert kell True-ra allitani, es egyaltalan miert kell hozzapiszkalni, mi ez egyaltalan ?

    Es 2 kep az oldaladhoz Dodo, talan nem a legjobbak, ha meg arra jarok keszitek jobbat.
    Amikor odaadtam a zsoldos ruhat (sajnos a vasarolt nem volt jo, mast ad a Vadasz az Iszapert cserebe), akkor elviszed az ormesternek az Alfoldre, de nem indit semmi tamadast, vagy valami.Odaadod, jutalom, vege.
    Semmi fejlemeny.Suni en kivancsi vagyok hogy Doc neked meg milyen kuldit adott, mert en odaadtam az AS VAL-t (arrol is adok kepet mindjart), es azzal kalap.
    A Hegedu leirasa (en forditottam) az eleg felretajekoztato, mi az hogy hasznavehetetlen amikor ad +10 kilot, igaz -5 vedelem az elmere...



Új hozzászólás Aktív témák