Új hozzászólás Aktív témák

  • belovary

    senior tag

    válasz Neck #18374 üzenetére

    Gratulálok!

    Figyelj! Ez nagyon egyszerű! Van aki megteheti azt amit te, de hidd el, kevesebben vannak azok akik nem.
    A másik, amit írtam, hogy lenézik az egészet, és mutogathatsz neki te akármilyen weboldalt, meg fotót, nem fogja érdekelni, mert neki az ingyenes is ugyanolyan jó lesz.
    A saját esküvőmre én is profikat kértem fel, jól át is vertek, és pár nappal előtte kereshettem SOS-ben valakit, aki egyáltalán oda tud jönni. Sajnos nem volt profi, de legalább vannak képek, bár csak néha kerül elő feleségem jóvoltából. :D

    Azt kell megérteni, hogy van olyan ember aki kifizet ezért itt több százezer Ft-ot is, és igen, legyen 2-3 fotós, meg 10 segítő, meg nézzen úgy ki az esküvő mint egy filmforgatás... Most csöppentem bele egy ilyenbe itt. Több mint 1 órát néztem őket, elképesztő micsoda felszerelés, micsoda profi levezénylés zajlott ott.
    Elsőre azt hittem, ez valami reklám dolog, de nem, simán esküvő volt.

    De vannak akik nem fognak kifizetni ennyi pénzt, akkor sem ha van nekik rá, mert nem érdekli őket.

    Ez egy piac. Mindenkinek meg kell találnia a saját "vevőkörét". Vannak kóklerek, és hidd el ők vannak többen, és van sok sok réteg.... De akikkel te most fotóztatod az esküvődet, nekik is volt ám első, meg második... ;)

    Sőt, van egy fotós ismerősöm, 5 évvel ezelőtt sehol nem volt, most meg Tv-ben nyomatták, szinte csak külföldön nyomatja, stb... Hihetetlen milyen durván felfutott pár év alatt. Jó is!

    Szóval nem kell belemenni nagyon, mert ez ilyen volt, és lesz is... Főleg a mai világban, amikor 10 emberből 7-nek jobban tetszik egy gagyi effektezett kép, mint egy normális értékes kép? Miről is írunk akkor...

Új hozzászólás Aktív témák