Új hozzászólás Aktív témák

  • C0RVUS

    tag

    válasz nickgrab #151013 üzenetére

    Ezek szerint van. A 8 mp késésből 20-25-öt csinálni, az valami egész elképesztő szerintem. Mert ha plusz 10-15 re sikerült volna, még azt mondom, hogy értem: Istenem, megszaladt kicsit a májsztró keze. (Illetve így is megszaladt, csak épp nem jó irányba.)
    Mondjuk az egy dolog, hogy ráteszi a horométerre, oszt úgy letéve, meg talán egy két pozíciót megnézve belövi. De ugye a lényeg az lenne, hogy hordás közben mit csinál. Tehát a célravezető az lenne, hogy ha te mondod neki, hogy ennyit és ennyit késik, akkor ő megpróbál annyit adjusztálni a + irányba. Így jó esetben pontosabb lesz, rossz esetben sokat fog, na mit csinálni: sietni. Utóbbi esetben vissza kell menni és és lehet folytatni :) .
    Hozzáteszem, hogy nekem az Orient és a Vosztok gyárilag jár úgy, ahogy jár, azokat órás még nem látta. Ráadásul ezeknek minimális a pozíciós eltérésük, vagyishogy, ha leteszem őket, nagyjából ugyanazt produkálják.
    Viszont két kínai szerkezettel azért el kellett játszadoznom. Az egyik a negyedik órás-látogatás után lett jó, a másikat, mivel némi gorillatép segítségével ki tudtam nyitni, már magam intéztem. Namost a "jó" az azt jelenti, hogy hordva pár másodpercen belül vannak, viszont letéve (akárhogyan) mindkettő fél percet siet (megnézem már, nem-e vannak felmágneseződve, az itt most úgyis sláger :DDD ). Szóval, ilyen esetben be lehet látni, hogy a horométer nem sok támpontot ad, és esetleg ez adhatna magyarázatot arra, hogy neked a késést még nagyobb késésre "javították". Viszont én nem gondolnám, hogy ilyen nagyságrendű pozíciós eltérése lenne egy 7S26/7S36-osnak. Aztán persze lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák