Új hozzászólás Aktív témák

  • Ck.

    addikt

    Közben ide is leírom, hogyan jártam. Csak nem bírtam magammal a lámpával kapcsolatban, ezért hétvége előtt elvittem Villámot egy független szervizbe, hogy nézzék meg és ha még tudnak, akkor állítsanak a fényszórón. Megnézték, ők is teljesen rendben találták, aztán végül csak próbáltak egy kicsit állítani rajta, de az oldalirányba állító csavarokat próbálták.. :W Közölték, hogy szerintük gyári diag kell egyébként hozzá, mert meg se mozdult, hiába tekertek rajta, azt mondta a muki, hogy kettőt tekert rajta balra, aztán vissza jobbra, úgyhogy elvileg szerinte ugyanúgy van mint előtte volt, de szerintem elállította. Mintha a két fényszóró vetítési képe a falon közelebb lenne egymáshoz…nem tudom….majd küldök összehasonlító képet egy fal előtt állva.
    Kérdeztem, hogy miért nem a lentebb levő, magasság állító csavarokat próbálta. Azt mondta, hogy azokhoz eleve nem akart nyúlni, miután meglátta, hogy a szintező motoron vannak, félt, hogy nehogy besz@rjon tőle a motor, ha csak puszta kézzel állítja számítógép nélkül…lol. Úgyhogy végül jó 10 perc próbálkozás után visszaadták, hogy inkább nem nyúlnak hozzá, pénzt se számoltak persze fel.

    Szerintetek csak bénák vagy tényleg kellhet diag a LED fényszóró beállításhoz? Lehet baja tényleg a szintező motornak, ha piszkálja a csavarokat diag nélkül, vagy csak sikerült megtalálnom a helyi péket és szakmai nulla volt az ember?

    @KTTech:
    Ez nagyon szép érték! ECO módban nyomtad vagy végig normálban? Mi most augusztusban megyünk majd haza autóval, kíváncsi vagyok, hogy milyen számok jönnek majd ki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák