Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomi
őstag
Ja voltam ma egy légkondis boltba és ha tudok szerezni valami faszanyos víztartájt akkor csak a proci hűtőrészt kell megvennem az meg kijön 8k ból uh nem veszek semmit
-
szatocs
őstag
Hát légben ott van még a CM Hyper6+ , ami nem is lenne rossz, csak hát a hangja..., Beetle - ről még nem is hallottam véleményt (tényleg lehet, hogy nincs is senkinek
), az Aerocool GT - je meg tetszene, csak hát a 3 közül melyik lehet a legjobb? Vagy már lassan a Gigabyte vízhűtése is kijönne egy kisebb ráfordítással, mondjuk kétszeressel...
-
Dtomi
őstag
Nem tudom hogy mi lehet az igaz és mi nem a beetle ről senki nem ír semmit de a tesztekben csúcshűtőnek írják ehhez képest senki nem tud róla semmit vagyis senkinek nincs?? A jöv7 en remélem tudok venni 1et és akkor majd én leírom, hogy mit tapasztalok de ha addig tudok olcsón szerezni átfolyómelegítős kézmosókazán radiátorát akkor lehet wasszer hűtés lesz!
-
szatocs
őstag
Én is kíváncsi lennék ennek a 2 hűtőnek (Beetle+GT) az összehasonlítására, mondjuk egy Prescotton, és egy Venicén, meg mondjuk egy 3500 - ason
-
Dtomi
őstag
Jézusom ez megőrült sorry!!! Azért érzitek 1 másodperc alatt 6* ha jol lattam
[Szerkesztve] -
Dtomi
őstag
használ itt valaki beetle-t????
-
Dtomi
őstag
-
Dtomi
őstag
-
Dtomi
őstag
valaki használ itt beetle-t???????
-
Dtomi
őstag
-
Dtomi
őstag
-
G3r!
tag
Lenne egy olyan kérdésem hogy a beetle megéri az árát és jól eltudna hűteni egy 3.6Ghz prescottot?
-
G3r!
tag
Beetle-ről valaki tapasztalatokat nem tudna mondani?
-
G3r!
tag
Várom a többi hsz-eket mert elkell a segítség!!!!!!!!!!!!!
-
G3r!
tag
jó a víz persze csak nekem nincs annyi pénzem meg nem szeretem ha sok cső össze vissza van a gépemben nem látokbenne semmit!Amúgy köszi a linket.
-
Old Death
senior tag
Beetle:
cikk :Bővebben: link
topic: Bővebben: link
gt-1000:
cikk: Bővebben: link
topic: Bővebben: link
Bővebben: link
tuningra: vizetoldy
-
G3r!
tag
Az amd tuningolva volt mert nekem tuningra kéne?
-
oceanearth
őstag
-
G3r!
tag
köszi ocean...és még mi a véleményetek a thermaltake A2144-s cpu coolerhez Intelem van és prescott magos.ja és a GT-1000-s jó tuningra?
-
oceanearth
őstag
a bettle-ről nem sok jót hallottam. én a gt-1000-est venném ill veszem is majd jövő csütörtökön. sztem marha jó hűtő és jól is néz ki. volt egy teszt amiben elég jó volt, német oldalon a hűtő topicjában meg is találod a linket. a thermalright xp 120-ashoz viszonyították egy csöndes ventivel a thermalright vesztett egy 64db-es ventivel ami elég hangos kicsivel nyert. ez sztem elég megygőző.
ha azt veszük hogy a thermalright borda 15k és nincs venti hozzá az aerocool gt 1000 pedig 8k akkor jobban megéri a gt1000, főleg mivel rakható rá bármiylen 92-es venti akár 2 is.
[Szerkesztve] -
G3r!
tag
A procim terhelve 50 fokos úgy hogy elkéne egy-két hsz.
-
G3r!
tag
Véleményeket várok e hűtőkről mert választás előtt állok és érvek kellenének hogy mitt válasszak tuningra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- beQuiet! Dark Power Pro 11 850W 80 PLUS Platinum Táp!
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged