Új hozzászólás Aktív témák

  • narumon

    őstag

    válasz Tuninger #11670 üzenetére

    Én is veled értek egyet. Jó a 10bit meg a 400Mbit All-I codec de átlagos felhasználásnál csak felesleges helypazarlás mindkettő.

    Teasüti: Vegyél már egy kamerát kezd el használni aztán van értelme a további beszédnek, pontosan úgy csinálod mint én kb 10 éve amikor kitaláltam, hogy most akkor mindent filmes hatásúra fogok kamerázni, meg grade hegyek, meg spéci codec meg mittoménmégmi (persze az akkori szinten) aztán azóta is kb 1 vagy 2 ilyen videót csináltam. :)

    bitrate: Az én tapasztalatom az, hogy magas bitrate-el is mentem ki az anyagot akkor ráküldöm a handbrake-t még egy kis butításra, 100Mbit hosszabb videó esetén feleslegesen eredményez óriás fájlokat, és rajtunk meg 1-2 pixelvadászon kívül senkit sem fog érdekelni a különbség. (Meg lehet nézni az ilyen BD-ről lekonvertált torrentes filmek mekkora bitrate-el mennek, mégse köt bele senki).

    H265 vs H264: Eddig én csak néhány tesztet csináltam, de nekem az tűnt fel, hogy igazán különbség kis bitraten van (értsd 5-10Mbit körül), ha mindkettőre ráeresztesz 100Mbit-et akkor én tuti nem tudnám megmondani a különbséget)

    [ Szerkesztve ]

    https://www.facebook.com/Naruvideo

Új hozzászólás Aktív témák