Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    válasz Kukcaman #26848 üzenetére

    Én is követem Matt Johnson-t, jó videókat készít szerintem. Mondjuk a LUT kicsit fura és ahol ő él, ott bőven megfizetnek 2 videóst is egy esküvőre, itthon jó ha 1-et. Itthon még mindig elég sokaknak a fotó (vagy még az se, esetleg telefonnal a rokonok lőnek párat), pedig szerintem a videó jobban visszaadja a hangulatot. Nekem megjött az első videózás után a kedvem így, hogy kezd összeállni az eredmény (a hibák ellenére is), de még nem találtam új lehetőséget.

    Tudom nem a fotó miatt linkelted a másikat, de erről erről ugrott be, hogy mostanába épp gondolkoztam rajta, hogy ezek a divatos vintage vagy moody jellegű esküvői képek milyen népszerűek manapság, de vajon 10-20 év múlva mi lesz. Ugyan ez igaz az orange & tale-re a videóknál. A természetesebb hatások tovább "divatosak" maradnak, mint a valóságtól elrugaszkodottak szerintem, pedig eddig én is kicsit vintage felé akartam menni.

    #26849MrChris
    Velem is szembejött pár napja, családi fotónál szoktam a gyári alkalmazást használni, de hát az ..... folyamatosan megszakad a kapcsolat, bizonytalanul működik, nem látom mikor fókuszál a kamera, vicc hogy mióta nem tudták rendbe tenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák