Új hozzászólás Aktív témák

  • MrChris

    nagyúr

    válasz hibavissza #27007 üzenetére

    Mára nem túl acélos Eizo mellé kipróbáltam 24-es Dell-t 150e-körülit, sajnos még így is nagy a különbség az Eizo javára. Hiába a csilivili számok, akkor szembesülsz vele igazán mikor egymás mellett vannak és elkezdesz vele dolgozni. Olyan képi jelleg, különbség mint amit Tuninger linkelt Canon-Sony összehasonlítós videót csak annál azért sarkosabb, vagy amit ugyan azon rawwal produkál a LR és C1 konverter.
    Egy szar srgb80%-ostól nekem mitől lenne jó? Lehet valakinek elég kenyérből a tecsógazdaságos, vagy a fogatlan örgenéni..., de azért mégis csak ezt a kép/videó buzulást nem muszájból, szükségből csináljuk. 144Hz, usbc, thuderbolt, freesync, szerintem engem egyáltalán nem érint, nem lesz ájfónom, meg nvidia a vidkari, de nem is játszom...

    Teasüti: Dell up2716d-t magam is nézegettem, nagyon kedvező volt (160-180e) ezért sokat írtak róla többek közt erősödő világítási problémáról amiért visszaviszegették. Haprón is volt egy ilyen, már a termékképen is látható volt, felhívták a tulaj figyelmét rá egyből 100 alá került az ára.

Új hozzászólás Aktív témák