Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuninger

    Topikgazda

    válasz Stauffenberg #32821 üzenetére

    Tovább fűzném. Olyan "szorult" helyzetben vagyok, hogy választhatok céges telefont jutányos áron augusztus végén. Megy a dillemmázás S24 Ultra, iPhone 15 Pro/Max között. Folyamatosan nézem a teszteket, a cégnél is folyamatosan teszteljük a telókat néhány fanatikus kolegával.

    Tegnap teszteltünk S22 Ultra, iPhone 14, iPhone 11 Pro, OnePlus 8 Pro, iPhone 15 Pro-t. Az androidok a MotionCammal, az iPhone vagy natív (11 Pro/14) vagy Blackmagic Appal (15Pro).
    Jobb képminőség, természetesebb kép, jobb képstabi hozható ki az androidokból a motion camnek hála. De biztos hogy akarok én szívni a post processinggel, mint gyroflow stabilizálás, zajszűrés, amikor a 15 Pro képe több mint jó (LOGban) és airdroppon átdobva azonnal szerkeszthető?

    Szóval megint ott tartunk hogy almánál egyszerűen kapsz korrekt eredményt, míg androidon sokkal magasabb az elérhető minőségplafon, csak sokkal körülményesebben. Mint Macbook vs PC viszonylatban.

    A Macbookon az ujjlenyomat a kártyás fizetésnél vagy bármilyen feloldásnál, a kijelző lehajtásnál azonnal sleep, és 1 hét múlva is ugyanott van az aksi, felhajtod a kijelzőt azonnal vághatsz tovább, egy másodpercet nem kell várnod, kb mintha nem is sleepben lenne, írsz egy jegyzetet itt, látod egyből ott, a másik szobában hagytad a telót és csörög, felveszed a Mac-en, de írhatsz SMSt a Macről az iPhoneon lévő kontaktlistádba ezek az apróságok adják a jóságát.

    Mondjuk az airdroppot megoldottam androidra is, mert most speciel OnePlus 8 Prot próbálgatom 2 hete mint főtelefon. Hátha az S24 Ultra lesz a befutó. First world problems.

Új hozzászólás Aktív témák