Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz isti732712 #14496 üzenetére

    Az érdekes, ha esetedben a februári / márciusi KB5022913 / KB5023706 számú kumulatív frissítés okozza ezt, közben meg a mellékelt screenshoton a májusban mért benchmark eredmények eleve rendben vannak... Persze ha csak májusban lett telepítve az előbbi frissítés, akkor úgy reális.

    "a frissítés óta eltelt már 10 nap így ez KB5023706-os már nem jelenik meg tehát nem eltávolítható"

    A 10 nap a funkciófrissítés után a Windows.old mappa törlésére és az előző Windows-verzióra történő visszaállási lehetőségre vonatkozik.
    Az előbbitől függetlenül egyes kumulatív frissítéseket nem lehet eltávolítani, vagy max. csak korlátozott ideig, meg ha már telepítve lettek a következők, akkor az előző eltávolítása eleve okafogyottá válik és azért nem is listázza eltávolíthatóként a rendszer.
    Ha be van kapcsolva a rendszer-visszaállítás és van korábbi időpont, akkor viszont vissza lehet állni arra és átmenetileg szüneteltetni a frissítést. Vagy ha készült rendszermentés képfájlba, akkor azt visszaállítani. Ha semmi nincsen, akkor így járt a felhasználó és lehet várni a javításra.

    Egyébként van is ennek érezhető hatása a mindennapi használatnál a rendszer működésénél, vagy csak a benchmark eredmények nézegetésének élményét rontja?
    Csak mert az operációs rendszer működésénél pont nem a szekvenciális olvasás és írás számít, hanem a random 4K értékek és az elérési idők, egyes műveleteknél az IOPS, stb., amik ha nem csökkentek, akkor a mindennapi használat során jóformán észre se venni ezt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák