Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz HUNited #6907 üzenetére

    Már aki el akarja kényszeresen az összes UWP appot távolítani (a Store-t is gondolom okosan), mert ugye nyilván nem kötelező, a háttérben pár kattintással tiltható az összes futása, nem feltétlen kötelező azokat mind használni, telepíthető és beállítható egyik-másik helyett 3rd party program is, stb. :)
    Ha egyszer pl. CMD-ben és PowerShell alatt megoldható a beépített UWP alkalmazások eltávolítása külön-külön és egyszerre az összesé is, akkor igen, valóban sok értelme van az xy 3rd party debloater alkalmazásokkal vesződni...
    A + 1 GB tárhely gondolom csak valami vicc akart lenni a mai több 100 GB-os és több TB-os HDD/SSD meghajtók korában, meg pláne hogy megtekintés után törölhetők a diagnosztikai adatok.

    Tehát összefoglalva: mindenki csak saját felelősségére használjon ilyen 3rd party rendszeroptimalizáló, rendszerbuheráló programokat, meg pláne hogy nem feltétlen kötelező ezek használata egyes elemek kikapcsolásához és eltávolításához, az Edge eltávolítása is megoldható ezek nélkül, bár az nem világos mégis minek azt erővel eltávolítani, amikor telepíthető és beállítható helyette másik böngésző is alapértelmezettként, de ugye a kényszeres gyomlálás nagy úr. :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák