Új hozzászólás Aktív témák

  • hulp01

    senior tag

    válasz Viktoár #222037 üzenetére

    Azért volt nálam hatalmas sokk, amikor újrakezdésem után elővettem ezt a tankot. Régen csak ez az egy prémium tankom volt, szóval csak ezzel tudtam creditet szerezni, és szerettem is játszani vele. Egyáltalán nem volt ilyen rossz szerintem. A tornya is eléggé meh, sokszor simán belövik, ha meg nem, akkor tölti a sok nyomorék a goldot, aztán hajrá. Ehhez a metához én valahogy nehezen tudok alkalmazkodni, de akkor is sokkal jobban kéne mennie. Ennek ellenére meglett rá a második GM (bár azóta egész biztosan visszaestem 80% alá), szóval másoknak se megy vele, ezért nem is játszik vele senki.
    Majd javaslom skillnek a hétfői játékra, amikor fos tankokkal játszik. :D Bár ő a TVP VTU-t is működésre bírta. Más kérdés, hogy hátulról lövöldözött, és tudása ellenére se nagyon tudta befolyásolni a csata kimenetelét. Egy Progettoval lehet, hogy tudta volna.

    #222040 Aljasvip

    Nem, nem lesz. Nincs plusz credit hozama. Egyedül legénység fejlesztésére jó. Meg xp-re, de azt a mai napig nem értem ki az aki goldért (tehát valós pénzért) xp-t vált.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák