Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz szilchi #30233 üzenetére

    Nos, ezekben a szimulátorokba mindig bele kell számítani egy - két dolgot:
    - amit sasa311 is írt, hogy ezek optimális raid setupot feltételeznek, tehát 25 fős raid, ahol minden buffot megkapsz, amit megkaphatsz (pl. talentolt és glyphelt Hunter's Markot, ami ugyebár nem túl gyakori dolog), olyan apróságokat is beleszámítva, mint petkaja buff is legyen meg, illetve te is a legoptimálisabb kaját edd.
    - tank&spank boss fightokra írják ki az eredményt, jelenlegi kontentben ilyen közel s távol sincs (legutoljára ilyen harc Patchwerk volt). Amint meg kell mozdulnod, már jelentősen csökkenhet a dps-ed.
    - minimális lagot feltételeznek, ha harc közben több mint 100ms-ed van, akkor valószínűleg már jelentősen lecsökken a dps-ed (nem a pingről van szó, amit a menüben látsz, hanem a tényleges lagról, amit pl. castbar addonok írnak ki), itt ugyancsak jelentős szerepet játszik a saját reakció időd is (ami a szimulációkban mindig 0, embernél egy sima rota alapú kaszt esetén sem, procc alapú esetén pedig, mint a SV hunter, végképp nem).
    - mindig legjobb craftolt nyillal számolnak, nem tudom te azt használsz-e

    És még lehetnek egyéb dolgok, amik épp így éjjeli fél 1-kor nem jutnak eszembe :) Ha az elméleti DPS olyan 75%-át ki tudod hozni, akkor nagyjából már jól csinálsz mindent.

    RapUGround:
    #1 hsz :)

Új hozzászólás Aktív témák