Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz f_sanyee #32924 üzenetére

    Igen, elég egyszer lefuttatni, de ahhoz meg az kell, hogy egyáltalán tudjál róla, hogy létezik ilyen, én is csak pár hete találtam meg... Nem láttam még negatív véleményt róla, itt is kipróbáltattam pár emberrel már de mindenkinél "csodát tett".

    Nem rég vettem 128GB-os USB3-as pent. Ki kellett írnom egy nagy fájlt rá, az írási sebessége 5 perc után drasztikusan esett aztán fél órával később már nem érte el az 1 MB/s-ot sem. Berágtam, mert kellett volna mennem a dolgomra de basszus csak nem bírja megírni azt a fájlt... Aztán egyszer csak kiadta a google erre a problémára a találatot (a találatok alapján sok-sok éve létezik ez a probléma), hogy a manjaro fórumban van egy halott bejegyzés erről a cuccról... Na mondom uccu... Lefuttattam, azóta pont úgy tudom írni a pent, mint Windows alatt.

    Látva, hogy mihez nyúl hozzá a szkript (most az udev részét nem nézve), szerintem ezzel nem lehet rosszul járni. El kellene indítani erről a beszélgetést, csak lövésem nincs róla merre. Egyébként desktop vonalra gondoltam, ahol ma már tök általános a 16GB vagy több ram és ez okozza a problémát.

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák