Aktív témák
-
emvy
félisten
Nem igaz, hogy a legjobban elterjedt, csak itt M.o. egyes részein, mert olcsó. Ja, és szeretettel ajánlom:
[L]http://www.viahardware.com/faq/kt7/kt7faq.htm[/L]
Ennyi kompatibilitási gondból azért összejöhet egy-kettő...én azt még elfogadtam, hogy minden egyes XP telepítéskor videokártyát kell cserélni, mert kedveltem a KT7A-mat, gyors stb., de amikor a hangkártyára (A3D2.0) azt írja a Viahardware: ''(...sok megoldási javaslat...) The best advice is to not use A3D chips with the KX133 and KT133 boards'' akkor elegem lett. Két nap múlva jön az MSI vagy ASUS. -
MM
őstag
Sztem sima KR7A éri meg a legjobban, a legolcsóbb jó és tuningra is ql KT266A-s lap. ATA133 minek?
130GB-nál nagyobb vinyó úgysem nagyon lesz már IDE-s, amit ne tudnál rákötni majd, Serial ATA-s lap meg úgysincs :-D
Sebességben meg totáltök8 hogy ATA100, vagy 133... -
guest
veterán
Teljesen egyetértek veled halottam én már Epox al is meg ASUS alaplappal is problémát nem is eggyel... ettől még jó lapok,vegyél nyugodtan Abit ot jobban megéri
-
Sidaries
őstag
Láttam egy közvéleménykutatás eredményét. Mo-n az Abit az egyik legelterjedtebb alaplap. Szerintem emiatt evidens, hogy több problémát hallani az Abit lapokkal. Szerintem az Epoxszal is lenne ennyi, ha őaz lenne ilyen többségben. Szerintem egyébként az Abit jó. Több ismerősömnek is az van, és soha nem volt velük komoly gond. Egyébként én is ezt a lapot néztem ki következőnek.
-
guest
veterán
Jaja sztem érdemes Abitot venni megbízható és olcsó én ezt tapasztaltam több Ait alaplappal is...ismeretségi körömben is Abitot kedvelik
-
guest
veterán
Nekem egy ilyen lapom volt tökéletesen stabil tuningbarát semmi gond nincs vele... nem kéne szidni az Abitot nkem nin cs vele semmi bajom
-
csomi
csendes tag
Mondjatok légyszi valami véleményt a lapról(stabilitás, gyorsaság, tuning) és hogy érdemesebb-e ilyet venni vagy jobban járok az epox 8kha+ vagy a soltek drv4-5 ösével köszi.
Aktív témák
- Könyvajánló
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Horgász topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest