Új hozzászólás Aktív témák

  • Panzika

    tag

    válasz Ren Hoek #24613 üzenetére

    Ez nem így van. A GPU és CPU részlegnek is megvan a külön kasszája. Amelyik sikeresebb az tud belerakni a K+F-be több pénzt
    Most az AMD több pénzt nyom bele a CPU részlegbe (ezt a Vega architektúra fejlesztése miatt nem vehetik el a GPU részlegtől) mint amennyit bele rakhatnának! Ennek magyarázata egyszerű a rajongói tábor legalább részének visszaszerzésén dolgozik akik Intelre váltottak, ugyanúgy mint a GPU részleg az RX szériával!

    Ha neked lenne ilyen céged ami régen az nV-t és az intelt is verte akkor biztosan azon lennél hogy visszaszerezd a piaci előnyödet vele szemben ha az elmult években nem úgy ment a szekér ahogyan kellett volna...

    Mark Papermaster (az Apple processzorok volt tervezője) tudja hogy mi a dolga! Ha rajta múlik akkor hozzák azt a szintet amit az Intel!

    A videó szerint valamennyivel gyorsabb az új AMD ZEN a Core i7 5960X-nél. Ám ami fontosabb hogy ugyanazon órajelen az AMD 95 wattot fogyaszt amíg az 5960X 140 wattot!!
    És ha az AMD észnél van akkor az 5960X-nél olcsóbban!

    Az erősebb processzort az Intellel egy árba vagy olcsóbban kell kínálni, és némileg alacsonyabb fogyasztással! Ez a kulcsa a sikernek! Ezen áll vagy bukik az AMD!

    [ Szerkesztve ]

    Magyarországon az egy főre eső hülyék száma: kettö! (Hofi Géza)

Új hozzászólás Aktív témák