Új hozzászólás Aktív témák

  • gps76

    őstag

    válasz tutis #33502 üzenetére

    Na akkor kezdjük a magyarázatot,nem én találtam ki,hanem nálam gond volt:
    A proximity érzékelő olyat csinált,hogy felraktam bármilyen romot,nem működött,bekalibráltam a telefon újraindulásáig jó volt,utána megint ugyanaz.(hardveres javítás segített rajta).
    A fényérzekelő szintén "hack"-elve lett,mert olyan mélyen van az előlaptól,hogy alig jut be fény hozzá,ez is javítva lett.Nehogy már ehhez is egy szoftvert használjak,csak mert nem tudják normálisan megoldani.
    Furcsa,hogy az "ezeréves" telókon mindenféle mókolás nélkül működik.
    Ilyen az alaplapja a 810-nek:
    kép
    kép
    Az érintőkijelzőnek nálam olyan gondja volt,hogy ha böngészéskor kétszer kattintottam nagyításhoz ill. kicsinyítéshez olyan volt mintha két különböző helyre kattintanék,csak remegett egyet a kép. Ezt a Hkphone oldalán az egyik romnál megnyitották a Focaltech által gyártott érintő procijához a hozzáférést,ahová egy programmal fel lehet tenni másik szoftvert rá,ami megoldja a gondot.Azt lehet mondani helyrejön,bár a Mobileuncle tools-ban a touch tesztnél ha tartod az ujjad egy ponton "ugrálnak a koordináták" egymás mellett,ami más telónál nem tapasztaltam.
    Mondjuk egy probléma még volt még,ami alig látszott,hogy a kamera lencséjén(ami domború és belül van) volt egy karmolás,ami fényképeken nem észrevehető,de valamit biztos ront,mert azért csak ott van.
    Úgyhogy nem rémhírek,hanem tapasztalat,nem mindegy.
    Az akku matrica tényleg parasztvakítás a Hero-nál,mert én anno a Hero H5500-am volt amire 1950 van ráírva,de leszedve a cimkét 1650 van rászitázva a cellára,amit a ZP100-nál írva van.

    Aki a melegedésre kíváncsi,játék közben nem próbáltam,de fullHD videó felvételnél bemelegszik rendesen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák