Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    válasz DemonDani #11695 üzenetére

    Föld Hívja DemonDanit! DemonDani jelentkezz! Kapitány a hajónaplónak! DemonDanit elvesztettük... :))

    Hagyd abba! Ez hülyeség, és a cikk is, amiből az egész kiindult. Valakinek sikerült a fényképezőt úgy beállítani, hogy szarabb képet adjon, mint egy telefon... ja! Mert a fénykéepzőgépet BE LEHET ÁLLÍTANI! (és be is KELL).

    Anno volt egy mondás (nem szó szerint), hogy az a legjobb fényképező, ami éppen nálad van ott helyben... ha tehetné, szerintem a kitalálója visszaszívná. Tele van a Facebook meg a többi megosztó szarabbnál szarabb képekkel.

    Tehát van a fotózás, és a kattintgatás / képkészítés. A fotózásnál a fotós megálmodik valamit, és a fényképezőgép / előhívási folyamattal olyanra alakítja, amit megálmodott. És van a kattintgatás, aminél megnyomod a gombot full autómata üzemmódba, megnyomsz még1 gombot, és már fent is van a képed a Facebookon.
    Na a telefon az utóbbi kategória. Gyanítom a három alapértéket se lehet beállítani. Magyarul mindig úgy fényképezel vele, ahogy azt a Nokia cég megálmodta. Nem néztem utána, de szerintem nincs is rekeszrendszere... lehet, hogy fókuszrendszere sincs. Kis DOF? Nagy gyújtótáv? stb...

    [ Szerkesztve ]

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Új hozzászólás Aktív témák